10 euro risicoloos wedden op sport

by admin on 26 juni 2013

sportweddenschappen-unibetBij het wedden op sport wordt er geld ingezet op de meest uiteenlopende sportwedstrijden, variërend van tenniswedstrijden op Wimbledon tot voetbalwedstrijden van de Confederations Cup. Er bestaat bij sport wedden de mogelijkheid om veel geld te winnen, maar een inzet kan natuurlijk ook verloren gaan op het moment dat de uitkomst van de weddenschap niet goed voorspeld blijkt te zijn. In dat geval is het toch prettig om te weten dat er op dit moment bij Unibet ook mogelijkheden zijn om risicoloos sportweddenschappen te plaatsen. Momenteel lopen er twee verschillende promoties, waarbij er risicoloos gewed kan worden en daar kunnen alle leden profiteren.

10 euro risicoloos wedden op tennis

Iedereen met een account bij Unibet heeft de mogelijkheid om 10 euro risicoloos te wedden op tenniswedstrijden. Dat geldt voor alle spelers die besluiten om een weddenschap te plaatsen op een van voetbalwedstrijden van de Confederations Cup. Daar zal de ontknoping spoedig naderen, want de halve finales van dit kampioenschap staan op het progamma, waarna duidelijk zal worden wie het in de finale tegen elkaar zal opnemen. Wie dus een weddenschap plaats op een van de Confederations Cup wedstrijden krijgt de volgende dag de gelegenheid om een risicoloze weddenschap te plaatsen op een van de tenniswedstrijden. De weddenschap op de voetbalwedstrijd moet overigens wel minimaal een inzet van 10 euro kennen en als dat mobiel wordt gedaan, dan wordt de mogelijkheid van 10 euro risicoloos wedden geboden. Dat bedrag wordt 5 euro als de weddenschap op de voetbalwedstrijd niet mobiel wordt geplaatst. Doe mee aan de actie en meld je aan met je gebruikersnaam.

10 euro risicoloos mobiel wedden

Unibet promoot het mobiel wedden, zoals uit bovenstaande actie al blijkt en doet daar nog een schepje bovenop. Degene die nog nooit eerder mobiel gewed heeft via Unibet krijgt namelijk 10 euro als er eerst een weddenschap is geplaatst van minimaal 10 euro. De weddenschap moet dan verloren zijn, waarna het verlies van 10 euro weer door Unibet gecompenseerd wordt met 10 euro. Dat betekent dus dat er mobiel zonder enkel risico gewed kan worden.

Bonus promoties

Unibet bedenkt regelmatig nieuwe wedden promoties, zodat het zeker aan te raden is om elke week even naar de website te gaan om te kijken of er nog leuke acties zijn waar je aan mee kunt doen. Er zijn overigens ook een aantal doorlopende acties waarmee geld verdiend kan worden, zoals de vriendenactie. Daarbij kunnen spelers steeds 30 euro verdienen als vrienden ook voor geld weddenschappen gaan afsluiten en deze door de speler zijn verwezen. Alle promoties worden aangekondigd op de speciale promotiepagina van Unibet en daar kunnen ook alle voorwaarden worden nagekeken die van toepassing zijn op de verschillende promoties. Zo geldt voor de meeste acties dat er wel een aanmelding moet gebeuren door bijvoorbeeld de gebruikersnaam op te geven. Overigens biedt niet alleen Unibet spetterende promoties, maar kan er ook bij Bwin mee worden gedaan aan promoties en leuke acties.

No related posts.

Previous post:

Next post: