15 jaar sport wedden wordt gevierd bij Unibet met extra geldprijzen

by admin on 31 oktober 2012

Unibet heeft wat te vieren en niet zomaar wat, want deze online aanbieder van kansspelen bestaat namelijk vijftien jaar. Dat mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan en zo denkt de kansspelaanbieder er zelf ook over. In verband met de viering van het vijftienjarig bestaan zijn er namelijk maar liefst vier fantastische promoties georganiseerd. Een van de geweldige promoties heeft betrekking op het sport wedden en voor de liefhebbers van het online casino en poker geldt dat zij ook van de promotie kunnen profiteren. Was je altijd al een fan van sport wedden, dan moet je de komende dagen er maar eens even goed voor gaan zitten. Vijftien dagen lang duurt de sport wedden promotie bij Unibet en jij maakt elke dag kans op het winnen van geweldige prijzen.

Sport wedden promotie
Om mee te doen aan de sport wedden promotie heb je tussen 22 oktober en 5 november de gelegenheid om zoveel mogelijk sportweddenschappen te plaatsen met als doel zoveel mogelijk punten te verzamelen. In de genoemde periode wordt er dagelijks een sport wedden toernooi gehouden met steeds dagprijzen van in totaal 1.000 euro. Je moet je wel eerst even aanmelden voor de promotie, maar vanaf dat moment gaat alles automatisch als je sportweddenschappen plaatst. Je moet minimaal 1 euro inzetten als je een weddenschap afsluit op een sportwedstrijd. Door een winnende inzet te plaatsen, verzamel je punten en hoe meer punten des te hoger je positie op de ranglijst zal zijn. De eerste vijftien spelers met de meeste punten op een toernooidag verdelen de prijzenpot van 1.000 euro. Maar dat is nog niet alles, want deze eerste vijftien spelers maken ook kans op het winnen van de hoofdprijs van de spectaculaire sport wedden promotie. Aan het eind wordt namelijk gekeken wie tijdens alle toernooidagen met het plaatsen van sportweddenschappen de meeste punten heeft verdiend. De winnaar van het hele toernooi wacht een fantastisch prijs.

Reis naar de Carribean
De hoofdprijs van de spetterende sport wedden promotie betreft een droomreis voor twee naar de Carribean. De reis is natuurlijk volledig verzorgd en biedt naast zes hotelovernachtingen inclusief ontbijt, diner en feesten en leuke geschenken ook nog eens 2.000 euro zakgeld. Dat is toch meer dan genoeg geld om in zes dagen tijd te besteden. De reis ligt al wel vast dus daar kun je nu alvast rekening mee houden. De geweldige vakantie staat namelijk gepland van 3 december tot en met 8 december 2012. Houd dus een plekje vrij in je agenda als je in aanmerking wilt komen voor deze fantastische reis voor twee personen. Zorg dat je zoveel mogelijk weddenschappen plaatst tijdens de toernooidagen, want hoe hoger je eindigt op een toernooi dag des te meer punten je krijgt voor de eindranglijst. Eindig je bijvoorbeeld bovenaan op een toernooidag dan ontvang je vijftien punten. Eindig je als derde op een toernooidag dan ontvang je dertien punten. De punten worden toegekend naast uiteraard de geldprijzen die per toernooidag ter beschikking worden gesteld.

No related posts.

Previous post:

Next post: