50 euro bonus voor sport wedden bij Mybet

by admin on 28 augustus 2014

Mybet is een online wedkantoor waar sport wedden op alle takken van sport mogelijk is. Zo heb je onder meer de mogelijkheid om te gokken op voetbalwedstrijden in Engeland, Duitsland, Italië en Frankrijk, maar kun je ook gewoon sport wedden op de wedstrijden die in de Nederlandse Eredivisie worden gespeeld. Naast voetbal worden er vele andere sportwedstrijden aangeboden waarop een weddenschap kan worden afgesloten, zoals op tennis. Je kunt echter ook wedden op basketbal, cricket, Formule 1 en rugby. Het hele aanbod van sportwedstrijden is te vinden op de website van Mybet, waar je direct jezelf kunt registreren als speler om een bonus van 50 euro te ontvangen die je kunt inzetten op sportwedstrijden naar keuze. Je kunt gratis gebruikmaken van statistieken van teams en van spelers en er zijn speciale weddenschappen beschikbaar, zoals live wedden tijdens wedstrijden.

Wedden op voetbal

Wedden op voetbal is bij Mybet een van de populairste weddenschapsoorten die afgesloten worden. De keuze uit wedstrijden is dan ook enorm en je kunt je bijvoorbeeld richten op de Premier League of op de Primera Division in Spanje. Als je graag de voorkeur geeft aan het wedden op wedstrijden in de Nederlandse Eredivisie, dan selecteer je deze competitie en dan krijg je meteen een volledig overzicht te zien van de aankomende wedstrijden die gespeeld gaan worden in combinatie met de noteringen die voor beide clubs door Mybet geregistreerd staan.

PSV tegen Vitesse

Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om voor dit weekend een weddenschap af te sluiten op de wedstrijd die tussen PSV en Vitesse wordt gespeeld. PSV is nog ongeslagen en speelt thuis, wat uiteraard een licht voordeel is. De notering voor winst van PSV staat tegen Vitesse op 1.60. Daar kun je geld op inzetten, maar je kunt de bonus van 50 euro die je krijgt ook voor een deel inzetten op winst voor Vitesse en dan kan de winst hoog oplopen als je gelijk krijgt. Vitesse staat bij winst namelijk op een notering van 5.30.

FC Groningen tegen Ajax

FC Groningen neemt het dit weekend thuis op tegen Ajax en als je denkt dat Groningen gaat winnen, dan kun je veel geld verdienen door daar op te wedden. De notering voor winst door de club uit Groningen staat namelijk op 4.20. De verwachting volgens Mybet is dat de club uit Amsterdam gaat winnen als ervan de notering wordt uitgegaan, want die staat op 1.80. Overigens heb je overal de mogelijkheid om te sport wedden, want je kunt via Mybet ook mobiel wedden. Dat is interessant als je op het laatste moment voor een wedstrijd nog een inzet wilt plaatsen en ergens onderweg bent. De software voor het Mobiel wedden is zo ontworpen dat het heel simpel is om mobiel te gaan wedden bij Mybet. Ga maar eens naar de website van Mybet en meld je eerst aan als nieuwe speler,  waarna je een bonus van 50 euro krijgt als je de eerste storting hebt gedaan. De bonus kun je gelijk inzetten.

No related posts.

Previous post:

Next post: