Ajax tegen Paris St Germain in Champions League

by admin on 17 september 2014

unibet-babe-belgieDe Champions League voor het seizoen 2014/2015 is gisteren van start gegaan met fantastische wedstrijden en ook deze dag staan er weer geweldige wedstrijden op het programma. Als Nederlandse club doet alleen Ajax mee aan de Champions League en deze club is in een poule terechtgekomen met zware tegenstanders. Het wordt dan ook spannend om te gaan sport wedden op Ajax die vanavond in eigen huis zal aantreden tegen Paris Saint Germain. Het zal een zware dobber worden voor de club uit Amsterdam om de overwinning te halen. Naast Ajax tegen de club uit Parijs spelen er vanavond ook nog andere clubs waar sport wedden uiteraard weer op mogelijk is.

Online wedkantoren geopend voor komende voetbalwedstrijden

Het vertrouwen bij de online wedkantoren dat Ajax vanavond zal winnen tegen de club uit Parijs is laag. Er staat namelijk bij winst door Ajax een quote tegenover van 4.75. Wie daar op wil sport wedden, zal dan ook een groot risico nemen, maar als het je favoriete club is, dan zal je uiteraard niet snel op de tegenstander gaan wedden. Wie dat wel doet, kan rekening houden met een quote van 1,75 bij winst door Paris St Germain. Er kan uiteraard op een gelijkspel een weddenschap worden afgesloten en daar staat een notering op van 3.75. Dat is eventueel wel een gokje waard met enig risico, maar ook met de optie om veel geld te winnen.

Wedden op Bayern München tegen Manchester City

Er kan rustig gesteld worden dat de wedstrijd in de Champions League tussen Bayern München tegen Manchester City de topwedstrijd wordt van vanavond. Alle reden dus om deze wedstrijd mee te nemen in het sport wedden en er een leuke weddenschap op af te sluiten. De club uit Duitsland speelt thuis en afgaande op de noteringen van het online wedkantoor Unibet.com ligt winst voor Bayern München meer voor de hand dan winst door Manchester City. Bayern staat op een notering bij winst van 1.65 en voor Manchester geldt bij wedden op winst voor deze club een notering van 5.00.

Wedden op Chelsea tegen Schalke

Er staat nog een interessante wedstrijd op het programma voor de Champions League en dat is de wedstrijd die tussen Chelsea en Schalke gespeeld gaat worden. De verwachtingen zijn dat Chelsea gemakkelijk gaat winnen van de Duitse club, want de notering op winst staat bij Unibet op 1.32. Wie een groot risico durft te nemen, kan geld inzetten op winst voor Schalke met een notering van 9.00. Net wat minder risico wordt genomen als er gewed wordt op een gelijkspel, maar de notering daarvoor is hoog met 5.50. Op Unibet kun je een overzicht vinden van alle quotes voor de wedstrijden die in de Champions League gespeeld worden op woensdag 17 september. Kijk ook eens bij de mogelijkheden om andere weddenschappen op de wedstrijden van vanavond af te sluiten. Je kunt een combinatie van weddenschappen plaatsen, maar ook op één wedstrijd het geld inzetten.

No related posts.

Previous post:

Next post: