Bekerwedstrijden KNVB kwartfinale bijna van start

by admin on 30 januari 2012

knvb-beker-wedstrijdNu de Eredivisie weer begonnen is kan de bekercompetitie niet achter blijven. De eerste wedstrijd van het jaar 2012 was ook een bekerpartij. Ajax en AZ Alkmaar mochten hun wedstrijd geheel overspelen in verband met een voorgaand incident. Nu staan er nog acht clubs in de bekercompetitie. En allen willen ze uiteraard de halve finale bereiken. Dit houdt snel gerekend in dat de helft zal afvallen. En jij? Ga jij winnen of verliezen met het wedden op de uitslagen van de KNVB Bekerwedstrijden. Bezoek één van onze online wedkantoren en maak de juiste voetbal voorspellingen!

De bekerwedstrijden worden gespeeld over drie dagen. Morgen is de eerste en de laatste is op donderdag met aansluitend de loting van de halve finales. Op dinsdag dus de eerste partij. Deze gaat tussen Vitesse en SC Heerenveen. De Friezen begaan een goede reeks. Kunnen de Arnhemmers dit geweld stoppen. Dost is de topscoorder van de Eredivisie. Gaat hij dit ook worden in de bekercompetitie. Dinsdag om 20.45 uur is de aftrap en kunnen we na negentig minuten de uitslag kenbaar maken.

Op woensdag staan er twee wedstrijden op het programma. Om 18.45 uur wordt er in Almelo afgetrapt tussen Heracles Almelo en RKC Waalwijk. Beide clubs wonnen in het weekend overtuigend. Heracles Almelo won met 3-0 en RKC Waalwijk maarliefst met 4-0. Het zou dus zomaar is een doelpuntrijk duel kunnen worden. De andere partij van de woensdag start op 20.45 uur. De amateurs van GVVV gaan dan de strijd aan met AZ Alkmaar. Één nadeel voor GVVV. Ze moeten uit naar Alkmaar. Kunnen de mannen van GVVV stunten tegen grootmacht AZ Alkmaar?

Dan de donderdag. De laatste kwartfinale wedstrijd in de KNVB Bekercompetitie gaat tussen PSV en N.E.C. Nijmegen. PSV de nieuwe koploper in de Eredivisie ontvangt een team wat ervoor zal gaan. N.E.C. Nijmegen zal er alles aan doen om de Eindhovenaren te stoppen. Of dit ook gaat lukken weten we na de wedstrijd. Ook zal na deze partij de loting plaatsvinden. Welke vier strijden er dan om een plekje in de finale.  Ga nu wedden op voetbal en probeer de juiste uitslagen te voorspellen.

Na de donderdag is het alweer tijd voor ronde twintig van de Eredivisie. Op de vrijdag trappen SC Heerenveen en Roda JC af. Zal SC Heerenveen dan voldoende hersteld zijn van de bekerpartij tegen Vitesse. Roda JC is immers ook aan een goede reeks bezig en willen graag de punten uit Friesland meenemen naar Limburg. Op de zaterdag zijn er vier wedstrijden. Dit zijn ADO Den Haag tegen AZ Alkmaar, een belangrijke zes punten wedstrijd tussen Excelsior en VVV Venlo en de pot tussen Vitesse en NAC Breda.

Op de zondag staan er vijf partijen op de rol om de twintigste speelronde af te ronden. De topper van de zondag is toch wel die tussen Ajax en FC Utrecht. Twee teams die elkaar het leven negentig minuten zuur zullen maken. Maar wie gaat er als winnaar van het veld. Beiden kunnen de punten goed gebruiken. De andere wedstrijden zijn Heracles Almelo tegen PSV, De Graafschap ontvangt FC Twente, N.E.C. Nijmegen krijgt Feyenoord op bezoek en deze ronde wordt afgesloten door FC Groningen en RKC Waalwijk. Succes met het wedden van de uitslagen op de KNVB Beker en de twintigste ronde van de Eredivisie.

No related posts.

Previous post:

Next post: