Bij ComeOn wedden op halve finale WK Brazilië

by admin on 9 juli 2014

wedden-op-sport-comeonHet is vandaag de dag waarop Oranje tegen Argentinië zal spelen in de halve finale van het WK in Brazilië. Een spannende dag, want als het Nederlands elftal wint, dan kan er zondag om de wereldtitel worden gestreden. Het kan een extra spannende dag worden als je gaat sport wedden op de wedstrijd van vanavond. Gisteren is de andere halve finale gespeeld en misschien heb je daar ook wel een weddenschap op geplaatst, maar dat zal qua spanning in elk geval niet te vergelijken zijn met het afsluiten van een weddenschap op de wedstrijd tussen Nederland en Argentinië.

Weddenschap afsluiten Nederland – Argentinië

Iedereen in Nederland met hart voor Oranje hoopt natuurlijk dat ons elftal gaat winnen van Argentinië. De online bookmakers zijn er niet van overtuigd dat het voordeel voor winst bij het Nederlands elftal ligt. Argentinië krijgt op basis van de noteringen namelijk het voordeel van de twijfel als er naar de noteringen wordt gekeken. Voor de winst van Argentinië op Oranje staat er namelijk een notering van 2.42. De notering van het Nederlands elftal is net even wat hoger vastgesteld op 3.25. Net als in de kwartfinale van de wedstrijd van Oranje kan het ook vanavond op een gelijkspel uitdraaien. Daar heeft ComeOn een notering van 3.20 opgezet.

Winst voor Nederland

Als je denkt dat Nederland vanavond de halve finale gaat winnen, dan ligt het natuurlijk voor de hand om daar geld op in te zetten. Er zijn een aantal geblesseerden bij het Nederlands elftal en het is nog onbekend wat voor opstelling Louis van Gaal uit de hoge hoed tovert. Waarschijnlijk wordt er wel met het meer verdedigende systeem gespeeld en natuurlijk staan Robben, Van Persie en Sneijder in de basis en wordt er van hen veel verwacht. Aan de zijde van Argentinië is er ook sprake van een blessure, want een van de topspelers van dit team zal niet in actie komen. Als je niet wilt wedden op de uitkomst van de wedstrijd, waarbij je Nederland op winst zet, dan kun je ook een keuze maken uit andere weddenschappen.

Weddenschappen voor halve finale

Het wedden op winst voor een van de teams is niet de enige weddenschap die afgesloten kan worden bij ComeOn. Het kan zijn dat je het lot daarmee niet wilt tarten, maar kijk dan eens in het complete overzicht met weddenschappen die bij ComeOn afgesloten kunnen worden. Dat zijn er namelijk nogal wat. Zo kun je ook een weddenschap afsluiten op het balbezit. Bij het balbezit staat er voor het Nederlands elftal een quote van 6 genoteerd. Als je denkt dat Oranje het meeste balbezit heeft tijdens de wedstrijd inclusief de extra tijd, dan kun je daar veel geld mee winnen. Verwacht wordt dat Argentinië meer balbezit heeft, want daar staat een notering voor van 1.20. Zo kun je nog een aantal leuke weddenschappen afsluiten. Ga maar eens naar ComeOn Wedden en bekijk de verschillende weddenschappen die je voor de halve finale van vanavond kunt afsluiten.

No related posts.

Previous post:

Next post: