Bwin één van de beste online wedkantoren

by admin on 3 december 2012

Sport wedden kan online bij talloze aanbieders door op verschillende wedstrijden weddenschappen te plaatsen. Bij de keuze voor een van de aanbieders kan er rekening gehouden worden met acties en promoties die georganiseerd worden voor de spelers, maar ook met de uitstraling en de keuze uit weddenschappen. Over het algemeen kan er bij online wedkantoren op alle soorten sport gewed worden en worden er bovendien ook nog regelmatig andere ludieke of originele weddenschappen aangeboden. Bwin en Unibet zijn populaire online wedkantoren waar je op sport kunt wedden en tegelijkertijd deel kunt nemen aan leuke acties en promoties. Op dit moment heeft Bwin een aantal aantrekkelijke acties en promoties in de aanbieding voor spelers die op sport wedden.

Real Madrid Fan Reporter

Een van de lopende promoties van Bwin is de actie Real Madrid Fan Reporter. Doe mee aan deze actie en je maakt kans op een reis naar Madrid. Er is naast de geweldige reis naar Madrid, waar je een grote verrassing staat te wachten ook nog een prijzenpot beschikbaar van in totaal 1.000 euro. Doe je best met sport wedden door weddenschappen af te sluiten op voetbalwedstrijden in de Bundesliga of op de Engelse Premier League of op de Spaanse competitie in de Primera Divison. Meld je wel even via Bwin aan voor de actie, want anders vis je straks naast het net. De hoofdprijs die hiermee te winnen is, wordt aangeboden in de vorm van een reis naar Madrid. Maar dat is nog niet alles, want je ontmoet ook een van de sterren van Real Madrid tijdens een persoonlijke meet & greet. Je verblijft twee nachten in een viersterren hotel in Madrid en krijgt ook nog eens VIP kaarten voor een thuiswedstrijd van Real Madrid. De reis wordt helemaal compleet met een rondleiding door het immense voetbalstadion. Ook krijg je nog 400 euro aan zakgeld mee om vrij te besteden.

Deelname Real Madrid actie

Om deel te nemen aan deze weergaloze actie van Bwin sport wedden moet je de inschrijving voor de promotie regelen. Dat kan gelijk als je al een account hebt bij Bwin. Na je ingeschreven te hebben voor de actie kun je gelijk een weddenschap plaatsen op een van de voetbalwedstrijden in een van de hierboven genoemde competities. Je moet minimaal voor 1 euro wedden en de minimale notering moet 1.10 bedragen. Bovendien is het een zogenaamde 3-way bet en ontvang je 1 punt voor elke weddenschappen die je plaatst. Die punten zijn belangrijk, want wie het meeste aantal punten behaalt tijdens de actie gaat er met de hoofdprijs vandoor. Win je een weddenschap dan ontvang je van Bwin nog eens twee extra punten. De actie loopt nog tot 3 december dus het is nog mogelijk om aan deze promotie deel te nemen door het komende weekend weddenschappen te plaatsen op de voetbalwedstrijden. Als je wilt meedoen, dan is het aan te raden om meteen naar de website van Bwin te gaan, je aan te melden voor de promotie en weddenschappen te plaatsen.

No related posts.

Previous post:

Next post: