Champions League garantie van Unibet bij sport wedden

by admin on 22 februari 2013

wedden-bonus-unibetDe Champions League biedt iedereen de gelegenheid om bij Unibet te gaan sport wedden en dit seizoen wordt daarop garantie geboden. De online bookmaker heeft namelijk een waanzinnige aanbieding voor iedereen die van plan is om te gaan sport wedden op de voetbalwedstrijden in de Champions League. De aanbieding geldt voor alle wedstrijden in de Champions League en dus niet alleen voor de wedstrijden die deze week gespeeld worden. Zelfs tijdens de finale van de Champions League zal het aanbod van Unibet nog gelden. Voor elke wedstrijd die zal eindigen met een uitslag van 0-0 wordt het ingezette geld op bepaalde weddenschappen weer teruggeven door Unibet Wedden.

Wedden op Champions League

Het aanbod van Unibet is van toepassing op verschillende weddenschappen, zo geldt de garantie van geld terug krijgen bij een 0-0 uitslag onder meer voor weddenschappen die geplaatst zijn op Correct Score, First Goalscorer en Halftime-Fulltime weddenschappen. Plaats je bijvoorbeeld een weddenschap op de wedstrijd tussen AC Milan en Barcelona met de voorspelling dat Messi als eerste scoort en je zet daar 25 euro op in, dan krijg je dat geld terug als de uitslag van de wedstrijd 0-0 blijkt te zijn. Het risico om de inzet te verliezen wordt in dat opzicht natuurlijk sterk beperkt en dat biedt leuke opties om meerdere weddenschappen te plaatsten op één wedstrijd of op meerdere wedstrijden in de Champions League.

Wedstrijden in de Champions League

Vanavond worden er weer twee wedstrijden afgewerkt in de Champions League, waarbij Galatasary thuis zal spelen tegen Schalke 04 en AC Milan thuis in Italië Barcelona zal ontvangen. Bij Schalke 04 zal Huntelaar mogelijk weer ingezet, want hij heeft inmiddels de training weer volledig hervat. Bij Galatasary zijn de ogen natuurlijk gericht op de andere Nederlander, Wesley Sneijder. Xavi is weer terug bij de selecte van Barcelona na hersteld te zijn van zijn hamstringblessure. Wie wil sport wedden op een van deze wedstrijden heeft daartoe uitgebreide mogelijkheden. Er is namelijk zoveel meer mogelijk dan alleen de eindstand van de wedstrijd te voorspellen.

Soorten weddenschappen

Wie voor de wedstrijden in de Champions League vanavond wil gaan sport wedden kan aan de hand van de noteringen van Unibet zien wie in welke wedstrijd als favoriet wordt aangemerkt. De favorietenrol lijkt voor vanavond in elk geval weggelegd voor FC Barcelona en voor Galatasary als er van de noteringen wordt uitgegaan. Er kan op één wedstrijd worden ingezet, maar om meer geld te kunnen winnen, kun je ook op beide wedstrijden een gecombineerde weddenschap plaatsen. Als je vanavond naar een van de wedstrijden gaat kijken op televisie, dan heb je bovendien ook nog de optie om live weddenschappen te plaatsen. Op Unibet Wedden zie je voor de wedstrijd waar je op wilt wedden de beschikbare weddenschappen staan. Ben je bereid risico te nemen, dan zou je bijvoorbeeld kunnen wedden op winst voor AC Milan. Als je daar 25 euro op inzet en AC Milan wint, dan wordt de inzet vermenigvuldigd met de quote van 7,20.

No related posts.

Previous post:

Next post: