Champions League: Manchester City VS Ajax

by admin on 5 november 2012

Op dinsdag is het zover. Dan mag Ajax voor de vierde maal aantreden in de Champions League. Na een spijtig verlies in de eerste speelronde in en tegen Dortmund kregen de Amsterdammers in de tweede speelronde voetballes van Real Madrid. De derde partij werd in eigen huis gewonnen van Machester City. En hun zijn ook de tegenstander van de vierde speelronde. Nu alleen wel in Manchester. Kan Ajax weer stunten tegen de huidige landskampioen van Engeland. Het team met vele grote namen die in Amsterdam verloren met 3-1.

Wanneer Ajax dinsdagavond weet te winnen in Machester dan kan het in poule D nog alle kanten op. Manchester City zou dan definitief uitgeschakeld zijn met nog twee partijen voor de boeg. Uiteraard ligt het er ook aan wat de andere twee teams in deze poule doen. Real Madrid ontvangt Borussia Dortmund. Real Madrid heeft nog wat recht te zetten. De Spanjaarden met sterspeler Christiano Ronald verloren in Duitsland. Wil Ajax nog iets betekenen in de Champions League dan zal men echt moet winnen. En dan ook de laatste partij tegen Borussia Dortmund zal gewonnen moeten worden in eigen stadion. Daartussen zit nog de partij tegen Real Madrid in Madrid. Een stunt zal mooi zijn, maar daar rekenen de meeste niet op.

Het is ook afwachten hoe Ajax zich opstelt in de vierde speelronde van de Champions League. Er werd immers afgelopen zaterdag verloren van Vitesse. De eerste nederlaag van de Amsterdammers in dit seizoen van de Eredivisie, maar misschien wel één met gevolgen. Hopelijk herpakt de groep zich en wordt er voor de tweede maal gewonnen van Manchester City.

Uiteraard worden er vele wedstrijden meer in de Champions League. Wat te denken van het affiche Schalke 04 tegen Arsenal. Een partij om is voor te gaan zitten. Het team met Huntelaar en Afellay wonnen de heenwedstrijd in Londen. Kunnen zij dit kunstje voor eigen publiek weer doen? AC Milan ontvangt Malaga wat eerste in de poule staat. AC Milan moet winnen willen ze nog aanspraak maken op een tweede ronde van het miljoenenbal. FC Barcelona mag op bezoek bij Celtic. FC Barcelona met kersverse vader Messi wisten thuis nipt te winnen door de 2-1 te score in de blessuretijd. Hoe zouden het de mannen afgaan in Schotland?

Na de wedstrijden van de Champions League van dinsdag en woensdag zal er donderdag weer gestreden gaan worden in de Europa League. Een stapje lager maar met net zulke spectaculaire wedstrijden. PSV mag hierin ook weer optreden. Ditmaal met een uitwedstrijd bij AIK Solna. De Zweden wisten de vorige wedstrijd een punt mee terug te nemen. PSV heeft dus aan hun stand verplicht wat goed te maken. Bij winst zouden zij ook een goede stap doen richting een volgende ronde in de Europa League.

Er zijn weer genoeg wedstrijden waarop een voetbalweddenschap afgesloten kan worden. Met zestien wedstrijden in de Champions League en maarliefst vierentwintig partijen in de Europa League moet er wel iets voor jou bijzitten. Wacht dan ook niet langer en zet in op jouw uitslag bij één van de sportsbooks en wellicht begint de week goed!

No related posts.

Previous post:

Next post: