Check de noteringen van aankomende champions league wedstrijden en win!

by admin on 19 februari 2014

wedden-op-wielrennenDe Winterspelen in Sotsji nodigen dagelijks uit om weddenschappen af te sluiten, maar deze week is het ook weer tijd voor het volgen van de wedstrijden in de Champions League. De eerste spannende wedstrijden zijn gisteren gespeeld en voor vanavond staan er ook weer twee geweldige wedstrijden op het programma. Vanavond zal Atletico Madrid het in Italië opnemen tegen AC Milan en treedt Arsenal thuis aan tegen Bayern München. Echte topwedstrijden die in principe alle kanten uitkunnen, maar niet als er naar de noteringen van Unibet wordt gekeken. De noteringen geven altijd een indicatie van de verwachting van de uitkomst van de wedstrijd. Je kunt daar rekening mee houden bij het plaatsen van een weddenschap, maar dat hoeft natuurlijk niet.

AC Milan tegen Atletico Madrid
De noteringen van Unibet laten zien dat AC Milan het niet lijkt te gaan winnen van Atletico Madrid. Plaats je namelijk een weddenschap bij Unibet en kies je ervoor dat AC Milan gaat winnen, dan levert dat een quote op van 3.80. Bij sport wedden op Atletico Madrid die uit speelt en waarbij je inzet op winst, levert een notering op van 2.15. Blijkbaar is de verwachting dat Atletico Madrid kans heeft om in Italië te winnen van AC Milan. Deze wedstrijd kan echter prima uitmonden in een gelijkspel en als je daarvoor een weddenschap afsluit, dan kun je rekening houden met een notering van 3.20.

Arsenal tegen Bayern München
Sport wedden op de hiervoor genoemde wedstrijd kan prima gecombineerd worden met het plaatsen van een inzet op de wedstrijd tussen Arsenal tegen Bayern. Dat kan namelijk de winst verhogen. Zeker als je besluit om geld in te zetten op winst voor Arsenal, want dan krijg je te maken met een notering van 5.00. Denk je dat de kans klein is dat Arsenal wint en geef je de voorkeur aan winst voor Bayern München, dan kun je rekening houden met een lagere notering van 1.72. Door deze inzet dan te combineren met sport wedden op AC Milan tegen Atletico Madrd kan de winst hoger uitvallen.

Champions League wedstrijden 24 en 25 februari
Volgende week kun je overigens gokken op andere wedstrijden in de Champions League en dan onder meer geld inzetten op Zenit St. Petersburg tegen Borussia Dortmund en op Olympiakos Piraeus tegen Manchester United. Deze wedstrijden worden gespeeld op 24 februari. Een dag later zal Galatasaray het tegen Chelsea opnemen en speelt Schalke 04 tegen Real Madrid. Dit zijn ook zeker interessante wedstrijden om een weddenschap op af te sluiten. Je kunt bij Unibet ook voor deze wedstrijden alvast de noteringen bekijken en direct een weddenschap afsluiten. De 90 minuten verzekering is een promotie van Unibet die ook voor alle hier genoemde wedstrijden van toepassing is. Deze verzekering met beperking van het risico treedt in werking als je tijdens de reguliere eindtijd van de wedstrijd op winst staat en je weddenschap verliest in de extra speeltijd. Unibet zal dan de inzet op deze wedstrijd aan je terug betalen.

No related posts.

Previous post:

Next post: