De beste online sportweddenschappen bij Unibet

by admin on 23 januari 2013

Zodra het in Nederland gaat vriezen, breekt de schaatsgekte los en pakken de liefhebbers de ijzers weer uit de kast om buiten te gaan schaatsen. Als de vorstperiode wat langer aanhoudt, dan wordt er zelfs voorzichtig gekeken of er dit jaar dan wellicht een Elfstedentocht in zal zitten. Die gedachte en onzekerheid over of de tocht der tochten dan eindelijk een keer weer verreden kan worden vormt natuurlijk een perfecte basis om een weddenschap op af te sluiten. Laat dat nu net mogelijk zijn bij sport wedden van Unibet, waar je nu kunt wedden op de Elfstedentocht. De weersvooruitzichten zijn voor wat betreft het doorgaan van de tocht wat minder gunstig en dat is ook de reden dat de notering voor het niet doorgaan van de Elfstedentocht aardig laag is. De waaghalzen kunnen nog een gokje wagen en inzetten op het wel doorgaan van de tocht en kunnen daarmee veel geld winnen. In elk geval is het een leuke sportweddenschap, maar daar zijn er nog veel meer van bij Unibet Wedden.

Afrika Cup

Op dit moment is de Afrika Cup in volle gang en dat biedt natuurlijk alle gelegenheid om leuke sportweddenschappen op de wedstrijden van dit kampioenschap te plaatsen. Unibet Wedden heeft er bovendien een leuke actie aan gekoppeld, waarbij het in de laatste minuten van de wedstrijd waar de weddenschap op is geplaatst, zeer spannend zal worden. Bekijk eerst het toernooischema en plaats dan een weddenschap op een van de wedstrijden die je in de Afrika Cup het meest aanspreken. Of plaats als je wilt zelfs een combinatie van weddenschappen. Als je de uitslag goed voorspelt, dan wacht er altijd een leuke winst en mocht je net in de laatste minuten van de wedstrijd je weddenschap verloren zien gaan, dan valt er wellicht toch nog wat te winnen.

Geld terug in blessuretijd

Unibet Wedden heeft voor de Afrika Cup de promotie 90+ in het leven geroepen en dat betekent dat je zelfs bij verlies nog kans maakt om te winnen. Als blijkt dat na 90 wedstrijdminuten jij aan de winnende hand bent en dus het geld al aan het tellen bent, dan is het extra sneu als in de blessuretijd nog een doelpunt wordt gemaakt, waardoor jij de weddenschap op de valreep verliest. In dat geval kun met de 90+ promotie van Unibet Wedden prima uit de voeten, want je inzet wordt in dat geval volledig terugbetaald. Let wel, het gaat hier dus om het verliezen van de weddenschap na negentig minuten als je in de negentigste minuut anders gewonnen zou hebben. Wil je het zekere voor het onzekere nemen, dan doe je mee aan de 90+ promotie van Unibet Wedden. Meld je aan door je gebruikersnaam op te geven om geld terug te krijgen als je zo onfortuinlijk bent om net op de valreep de weddenschap op een van de wedstrijden van de Afrika Cup te verliezen. De promotie 90+ van Unibet Wedden loopt het hele toernooi door tot 10 februari 2013.

No related posts.

Previous post:

Next post: