Deze week win je met sport wedden bij Unibet

by admin on 31 augustus 2012

Het hele jaar door kun je sport wedden bij Unibet en elke week zijn er een aantal interessante wedstrijden of toernooien gaande, waarop je de beste weddenschappen kunt plaatsen. Dat kan bijvoorbeeld standaard al op de voetbalwedstrijden in de Eredivisie in Nederland, maar je kunt ook weddenschappen combineren door in te zetten op voetbalwedstrijden in andere Europese competities. Het beste is dan ook om niet op één paard te wedden, maar je geld over meerdere inzetten of weddenschappen te verspreiden. Het is natuurlijk handig als je een beetje kennis hebt van een bepaalde competitie, voordat je op sport gaat wedden. Maar op goed geluk kun je ook een eind komen. Kies je favoriete sport uit en plaats een weddenschap voor de wedstrijd begint of ga live wedden, want dat is nog spannender. Deze week zijn er een aantal interessante weddenschappen te plaatsen op onder meer de US Open Championship en natuurlijk op de voetbaltopper Real Madrid tegen Barcelona.

Spaanse Super Cup

De Spaanse Super Cup staat altijd wereldwijd in de belangstelling, want twee grote voetbalclubs strijden tegen elkaar om de beker te winnen. Deze keer gaat de strijd tussen de twee voetbalgiganten Real Madrid en Barcelona. De Spaanse Super Cup wordt gespeeld over twee wedstrijden, zodat je misschien al eerder geluk hebt gehad met het voorspellen van de juiste uitkomst. Vandaag op woensdag 29 augustus zal de return plaatsvinden en zal bekend worden wie de beker in ontvangst mag nemen. De eerste wedstrijd werd verloren door Real Madrid, want Barcelona ging er met de winst vandoor. De uitslag van de eerste wedstrijd om de Spaanse Super Cup viel in het voordeel uit van Barcelona, want zij wonnen met 3-2. Real Madrid zal er in het Estadio Santiago Bernabeu alles aan doen om de tweede wedstrijd overtuigend te winnen om er alsnog met de beker vandoor te gaan. De aftrap vindt in de avond plaats om 22.30 uur en jij kunt nog altijd een weddenschap plaatsen.  Real Madrid heeft als bekerwinnaar een notering van 2.60 en Barcelona een notering van 1.43. Welke club gaat er volgens jou met de beker vandoor? Je kunt ook anders sport wedden en bijvoorbeeld een weddenschap plaatsen op de correct score of op de doelpuntenmakers.

US Open Championship

Tot 9 september is de US Open Championship gaande. Als je dus meer een liefhebber bent van tennis biedt deze week en volgende week uitstekend kansen om geld te winnen met het wedden op sport. Neem de tijd en kijk welke tennisser volgens jou de beste kansen heeft om te winnen. Plaats gerust één of meerdere weddenschappen op het tennistoernooi dat in New York gehouden wordt. Volg je alle wedstrijden zo veel mogelijk live, dan is het zeker interessant om ook live weddenschappen te plaatsen. Kijk maar eens bij Unibet Wedden wat de noteringen voor de verschillende wedstrijden zijn, want er staan er dagelijks meerdere online. Gebruik je sportieve kennis of je intuïtie om te gaan wedden op sport en sla deze week je slag.

No related posts.

Previous post:

Next post: