Direct wedden op verschillende voetbalwedstrijden

by admin on 20 november 2014

beste-noteringenNadat de interlands van nationale teams weer achter de rug zijn, is het tijd om de blik weer vooruit te richten en te kijken wat de mogelijkheden zijn voor voetbal wedden op een aantal spannende wedstrijden in de Eredivisie. Komend weekend wordt er weer volop gevoetbald op zaterdag en zondag en kunnen de posities in de hogere regionen al dan niet verstevigd worden. Zowel op zaterdag als op zondag staan er een aantal interessante wedstrijden op het programma en die lenen zich natuurlijk perfect om een weddenschap voor af te sluiten. Dat kan bij Unibet heel eenvoudig online en wie geen account heeft, kan zich direct aanmelden en ook meteen aan de slag gaan om de beste wedstrijden in de Eredivisie te selecteren om op te gaan sport wedden.

Wedden op Ajax tegen Heerenveen

Op zaterdag 22 november neemt Ajax het op tegen Heerenveen. Op dit moment staat de club uit Amsterdam met 26 punten op de tweede plaats in de Eredivisie en houdt Heerenveen de zevende plek bezet met een totaal van 17 punten. De wedstrijd tussen Ajax en Heerenveen is altijd spannend en ook dit weekend kan er weer de nodige sensatie worden verwacht. Wie Ajax op winst zet, kan bij Unibet met een quote van 1.40 rekening houden. Heerenveen maakt echter ook gewoon kans om te winnen en dat is net even wat lucratiever om op te wedden. De notering voor Heerenveen op winst staat namelijk op 7.20. Dat is vrij hoog en zeker het overwegen waard om een gokje te wagen en daar de weddenschap op te plaatsen. Er kan ook wat minder risico worden genomen door in te zetten op een gelijkspel en dan is er sprake van een notering van 4.80.

Wedden op FC Groningen tegen PSV

PSV voert op dit moment de ranglijst van de Eredivisie aan met een totaal van 30 punten. De club uit Eindhoven wist in totaal al tien wedstrijden te winnen en heeft twee wedstrijden verloren. Een gelijkspel ontbreekt nog in dit rijtje en wellicht dat komend weekend op zondag 23 november het eerste gelijkspel door PSV wordt gespeeld tegen FC Groningen die op de tiende plek in de Eredivisie staat met een totaal van 17 punten. Inzetten op winst van FC Groningen leidt tot een notering van 4.40 en een winst door PSV is gekoppeld aan een notering van 1.75.

Ook voor deze wedstrijd geldt dat het inzetten op een gelijkspel lucratief is met een quote van 3.80. Beide wedstrijden lenen zich uiteraard perfect voor een gecombineerde weddenschap door teams op winst te zetten of voor een gelijkspel te kiezen. Overigens is de wedstrijd tussen PEC Zwolle en Twente ook nog interessant te noemen met leuke noteringen en kun je daarnaast nog een weddenschap plaatsen op Feyenoord tegen Dordrecht of op een van de vele andere wedstrijden. Volg je ook de Premier League of andere buitenlandse competities? Ook daar kun je op wedden via Unibet en de weddenschappen nu al plaatsen voor komend weekend.

No related posts.

Previous post:

Next post: