Dit weekend wedden op voetbalwedstrijden in de Eredivisie

by admin on 5 september 2013

wedden-op-sport-comeonDe voetbalclubs in de Eredivisie zijn al weer een paar weken onderweg en PEC Zwolle staat verrassend bovenaan. Bijna alle wedstrijden zijn gewonnen door de club uit Zwolle, die de eerste punten afgelopen liet liggen in de wedstrijd tegen FC Utrecht, waartegen gelijk werd gespeeld. PEC Zwolle is dus verrassend koploper, maar de vraag is natuurlijk hoelang dat volgehouden wordt. Sport wedden kan dit weekend weer volop op de verschillende wedstrijden in de Eredivisie. Wie wil inzetten op PEC Zwolle neemt wel een risico, want komend weekend moet de club uit Zwolle het opnemen tegen Ajax in Amsterdam. Sport wedden biedt in dat opzicht zeker kansen, want PEC Zwolle staat bij Unibet op winst op een quote van 8 genoteerd. Dat Ajax er met de winst vandoor gaat is volgens Unibet meer realistisch, want de club uit Amsterdam staat op een notering van 1.25.

Wedden op FC Twente tegen PSV

Zaterdag zal FC Twente het opnemen tegen PSV en ook dat biedt weer interessante mogelijkheden om een weddenschap af te sluiten. PSV staat achter PEC Zwolle op de tweede plaats en heeft 11 punten gehaald in 5 wedstrijden. FC Twente moet het doen met 8 punten uit 5 wedstrijden en staat op de derde plaats. ComeOn heeft de noteringen voor deze wedstrijd vastgesteld op 2.30 voor winst voor PSV en op 2.65 voor winst voor FC Twente. Het is natuurlijk ook mogelijk om een weddenschap te plaatsen voor een gelijkspel en daar staat een quote voor van 3.40.

Wedden op sc Heerenveen tegen FC Groningen

Er zijn nog veel meer spannende wedstrijden waar een weddenschap op kan worden afgesloten bij ComeOn. Zo staat komend weekend een echte derby op het programma. Aanstaande zondag zal FC Groningen naar Heerenveen vertrekken om het daar op te nemen tegen sc Heerenveen. Deze derby staat altijd garant voor veel spanning en sensatie en in ogenschouw genomen dat de clubs in het klassement dichtbij elkaar staan, zal dat komende zondag ook het geval zijn. Bij ComeOn heerst de verwachting dat Heerenveen zal winnen als er naar de notering wordt gekeken, die op 1.80 staat. Wie een gokje wil wagen zet natuurlijk in op FC Groningen waar de quote bij winst op 3.75 staat genoteerd. De quote voor een gelijkspel staat bij deze wedstrijd op 3.50. In het klassement staat sc Heerenveen boven FC Groningen op de vijfde plaats met 8 punten uit 5 wedstrijden en heeft FC Groningen in hetzelfde aantal wedstrijden eveneens 8 punten behaald. Het doelsaldo van de club uit Heerenveen is echter beter en daarom staan zijn net boven Groningen. Naast deze wedstrijd en de eerder genoemde wedstrijden zijn er nog meer mogelijkheden om weddenschappen af te sluiten op de wedstrijden in de Eredivisie. Kijk voor de volledige lijst met noteringen voor de wedstrijden in de Eredivisie maar eens bij ComeOn en plaats een combinatie van weddenschappen of zet geld in op één wedstrijd die in de Eredivisie gespeeld gaat worden.

No related posts.

Previous post:

Next post: