Doe de juiste voetbal voorspellingen bij EK voetbal 2012 en verdien veel geld!

by admin on 6 juni 2012

wedden-op-voetbal-uniNog een paar dagen en dan is het zover. Alle voetbalfans hebben het zweer al in de handen en nemen de zenuwen alsmaar toe. Op vrijdag 8 juni begint namelijk het Europees Kampioenschap 2012 in Polen en Oekraïne. Alle toppers zullen aan de start staan met één doel, het behalen van de beker. Ook Nederland zal present zijn en hun uiterste best doen om de beste te worden.

Helaas zal deze klus niet gemakkelijk worden. In de poule treffen onze Oranje Leeuwen drie pittige tegenstanders. Als eerste ontmoet Nederland het Deense nationale elftal. Dit zal zijn op zaterdag 9 juni. Van Denemarken moet eigenlijk gewonnen worden om meer zekerheid te creëren voor de volgende ronde. Na de Denen zal de tegenstander Duitsland zijn. Woensdag 13 juni staan de twee grootmachten tegenover elkaar. De laatste onderlinge ontmoeten werd een fiasco voor Nederland. Hopelijk zal het dan beter gaan.

De laatste wedstrijd in de poule is die tegen Portugal. Portugal die onlangs een slechte wedstrijd heeft gespeeld tegen te Turken zal Nederland treffen op zaterdag 16 juni. Het is aan de mannen van bondscoach Van Marwijk om dan al zeker te zijn van de volgende ronde. Er zullen namelijk geen makkelijke tegenstanders aanwezig zijn op het EK 2012 in Polen en Oekraïne. Alle landen hebben zich dan ook niet voor niets gekwalificeerd voor het eindpodium.

Ter voorbereiding heeft het Nederlands elftal een aantal oefenpartijen gespeeld. Gelukkig werd daarbij het spel en de uitslagen steeds beter. Zo begon Oranje de eerste twee partijen met verlies. Eerst werd er met 3-2 verloren van Bayern München en vervolgens verloren zij met 2-1 van Bulgarije. Daarna was er winst op Slowakije en de laatste oefenwedstrijd werd overtuigend gewonnen met 6-0 van Noord-Ierland.

Nu gaat het enkel nog om de prestaties op het Europees Kampioenschap. Wat daarbij ook telt zijn de uitslagen van alle wedstrijden. Deze zijn namelijk weer interessant voor jou. Jij wilt uiteraard zien dat jou inzet wordt omgezet in winst. Je kan de weddenschappen afsluiten bij één van de bij ons aangesloten wedkantoren. Zij zullen jou alles overzichtelijk toekennen. De uitslagen, standen en wedstrijden staan al op het programma dus het is aan jou om de juiste voetbal voorspellingen te doen. Aan jou om de juiste inzet en weddenschap in te vullen en naar de wedstrijd te kijken.

Heb je niet zoveel verstand van het voetballen dan niet getreurd. Je kan zelfs nog net voor of tijdens de wedstrijd nog inzetten dankzij het mobiele wedden. Zo kan je elk moment van de wedstrijd nog een weddenschap afsluiten. Maar het leukst en spannendste blijft uiteraard om voor de partij al een weddenschap te maken. Weet jij al wie jou favoriet is? Nee? Kijk dan snel bij één van de sportsbooks en bekijk wie er topfavoriet zijn voor de titel. Misschien versimpelt dit de keus bij het maken van een weddenschap.

Nog een paar nachten slapen en het voetbalgeweld barst los. In Polen en Oekraïne zullen alle deelnemende landen gaan strijden om de beker en de Europese titel. Daar ben jij toch zeker wel bij?!

No related posts.

Previous post:

Next post: