Doe mee met het live wedden kampioenschap bij Unibet

by admin on 11 april 2014

sportweddenschappen-unibetLive wedden is extra spannend en wordt nog spannender als je meedoet met het Live Wedden kampioenschap dat door Unibet wordt georganiseerd. De eerste kwalificatieronden zijn al achter de rug, maar er worden nog twee kwalificatieweken gehouden, zodat iedereen nog kans maakt om een finaleplaats te veroveren voor de zinderende finale die op zondag 1 juni in Tallinn zal worden gespeeld. De kwalificatieronden voor de finale van de Unibet Open lopen tot en met 27 april en de top tien spelers winnen een reus naar Tallinn en krijgen een iPad om daarmee te wedden tijdens de finale van het Live Wedden kampioenschap.

Wedden op je favoriete sport

Om je te kwalificeren voor het Live Wedden kampioenschap kun je zelf sporten en wedstrijden selecteren om geld op in te zetten. Door live weddenschappen te plaatsen tijdens de kwalificatieronden kun je punten verzamelen en het is natuurlijk de bedoeling om meer punten te verzamelen dan je tegenstanders om zo een plekje in de finale te bemachtigen. Op de website van Unibet staat de formule vermeld op basis waarvan het aantal toe te kennen punten wordt berekend. Aanmelding voor de kwalificatieronden is vereist om een notering te kunnen krijgen op de ranglijst. De top 100 spelers worden vermeld op de ranglijst, zodat je zelf kunt nagaan wat je positie is of hoeveel punten je nog moet verzamelen om op de ranglijst te komen.

De finale op zondag 1 juni

Als je een van de gelukkige spelers bent die de kwalificatieronde is doorgekomen, dan win je een fantastische prijs. Je krijgt namelijk een pakket aangeboden ter waarde van 2.600 euro dat onder meer een vergoeding van 300 euro voor de reiskosten bevat, maar ook een accommodatie voor twee nachten. Het ontbijt en het diner zijn inbegrepen tijdens de overnachtingen in het Radissons Blu Hotel Olümpia Tallinn. Verder krijg je een uitnodiging voor het spelersfeest en ontvang je een iPad. De reis wordt aangeboden inclusief deelname aan de finale van het Live Wedden kampioenschap en dat vertegenwoordigt een waarde van maar liefst 1.500 euro. Het is de bedoeling om tijdens de finale op zondag 1 juni met 100 euro speeltegoed dat verstrekt wordt live weddenschappen te plaatsen gedurende een vier uur durende finale.

Prijzenpot Live Wedden kampioenschap

De prijzenpot van het Live Wedden kampioenschap is goed gevuld. Als jij de winnaar wordt van de finale van het Live Wedden kampioenschap dan kun je namelijk een prijs tegemoet zien van 8.000 euro. De spelers op de tweede tot en met de vierde plaats ontvangen eveneens een geldprijs. Zo krijgt de speler op de tweede plek in de finale een bedrag van 4.000 euro en wint de speler op de derde positie een bedrag van 2.000 euro. De vierde plaats is dan ook nog goed voor een bedrag van 1.000 euro aan prijzengeld. Doe ook mee aan de kwalificatieronde voor het kampioenschap om niet alleen een reis naar Tallinn te winnen, maar ook om mee te doen aan de finale van het Live Wedden kampioenschap.

No related posts.

Previous post:

Next post: