Eerste wedstrijdronde in de Eredivisie weer van start

by admin on 12 augustus 2014

wedden-op-sport-comeonDe zomerstop heeft voor enkele voetballers kort mogen duren, maar aanstaande weekend is het zover. De eerste ronde van de Nederlandse competitie gaat weer van start en op vrijdagavond zal de eerste wedstrijd van het seizoen 2015/2016 gespeeld worden tussen PEC Zwolle en FC Utrecht. Sport wedden is uiteraard weer mogelijk en dat kun je onder meer doen via Mybet. Je kunt je daar aanmelden en nog voordat je een sportweddenschap hebt geplaatst, kun je al op een welkomstbonus rekenen. Mybet biedt daarnaast een leuk promotieprogramma met onder meer de mogelijkheid om extra geld te verdienen of je eventueel verloren geld terug te verdienen.

PEC Zwolle tegen FC Utrecht

Als je het seizoen meteen goed van start wilt gaan, dan kun je gelijk sport wedden op de eerste wedstrijd in de Eredivisie. PEC Zwolle heeft al een prijs te pakken, want in de wedstrijd tegen Ajax werd de Johan Cruijff schaal door de club uit Zwolle gewonnen. Een leuke opsteker om het voetbalseizoen mee te beginnen. Dat is wellicht ook een reden dat bij het online wedkantoor de club uit Zwolle hoger wordt geschat dan de club uit Utrecht. Zet je Zwolle op winst, dan kun je met een quote van 2.10 rekening houden en de quote voor winst door Utrecht staat op 3.30. Het is de openingswedstrijd van het seizoen en dat kan altijd een gelijkspel opleveren. Bij sport wedden op een gelijkspel tussen beide clubs is er sprake van een notering van 3.50 bij Mybet.

Wedden Eredivisie voetbal

Er kan een enkele weddenschap worden geplaatst op de wedstrijd tussen PEC Zwolle en FC Utrecht, maar je kunt meer risico nemen door een koppeling te maken met het plaatsen van een weddenschap of meerdere weddenschappen op een van de andere wedstrijden uit de Eredivisie. Op zaterdag en zondag worden er verschillende wedstrijden worden gespeeld met enkele interessante wedstrijden, zoals Ajax tegen Vitesse en ADO Den Haag tegen Feyenoord. Dat zijn leuke wedstrijden in de Eredivisie om een weddenschap op af te sluiten, maar dat geldt ook voor de wedstrijd tussen Willem II tegen PSV. In de eerste competitieronde van de Eredivisie zijn eigenlijk alle wedstrijden wel interessant om een gokje op te wagen.

Je kunt kijken hoe de clubs het er in oefenwedstrijden of andere wedstrijden hebben afgebracht in de voorbereiding om de positie te kunnen schatten. Ook kun je kijken naar welke club versterkingen heeft gehaald en bij welke club er veel spelers zijn weggegaan die van grote waarde zijn geweest. Al deze factoren dragen natuurlijk bij om een waarde aan de club te kunnen toekennen. Bij het sport wedden is het altijd mogelijk om risico te nemen en hoog in te zetten op clubs die je het voordeel van de twijfel geeft. Wil je minder risico lopen, dan wordt aangeraden om voor zekerheid te gaan en geld in te zetten op wedstrijden waarvan je vrij zeker weet wie er de winnaar gaat worden. Zekerheid is echter geen garantie.

No related posts.

Previous post:

Next post: