EK Kwalificatie wedstrijden staan weer voor de deur

by admin on 8 oktober 2014

wedden-op-ek-kwalificatie-wedstrijdenBij de voorkeur voor sport wedden op voetbal kan de focus deze week gericht worden op de kwalificatiewedstrijden voor het EK voetbal. Er wordt komend weekend niet gespeeld in het kader van de Eredivisie en verder zijn er ook geen wedstrijd in Europees competitieverband, zoals in de Champions League. Er zijn echter een groot aantal wedstrijden tussen nationale teams om uiteindelijk toegang te krijgen tot het EK voetbal dat in 2016 zal worden gespeeld. Ook het Nederlands elftal zal het komend weekeind aan de bak moeten om zich een goede positie voor de toegang tot het EK te verwerven. De eerste wedstrijd tegen Tsjechië werd verloren door Oranje en deze valse start kan het komend weekend worden goedgemaakt.

Wedden op Rode Duivels of Nederlands elftal

Sport wedden op het Nederlands elftal in het kader van de kwalificatiewedstrijden is altijd leuk, want doorgaans wordt er naar de wedstrijd op televisie of ander scherm gekeken en dan is het nog spannender als er een weddenschap op is afgesloten. Het Nederlands elftal zal het op vrijdag 10 oktober opnemen tegen Kazachstan. Het ligt voor de hand om Oranje op winst te zetten, maar dat zal niet echt veel opleveren. De notering daarvoor bij Unibet staat namelijk op 1.07.

Het lijkt erop alsof het online wedkantoor het een wonder zou vinden als Kazachstan er met de overwinning vandoor zou gaan. Dat blijkt namelijk uit de quote van 23.00 die verbonden is aan winst van Kazachtsan op het Nederlands elftal. Dat lijkt dan ook niet echt realistisch te zijn. Een gelijkspel evenmin, maar dat brengt al minder risico met zich mee. De notering op een gelijkspel tussen beide landen staat op 12. Live gokken biedt natuurlijk weer hele andere mogelijkheden en ook het aanbod van andere weddenschappen op deze wedstrijd bij Unibet biedt totaal andere kansen.

Sluit weddenschappen af op andere landen

Het ligt niet zo direct voor de hand om te wedden op sport maar het Nederlands elftal tegen Kazachstan belooft een spannende wedstrijd te worden. Er zijn echter dan ook nog genoeg andere landen die het tegen elkaar op moeten nemen en waar wel meer plezier aan kan worden beleefd als er een weddenschap op wordt afgesloten. Een dag eerder dan het Nederlands elftal neemt Zweden het bijvoorbeeld op tegen Rusland. Deze tegenstanders zijn zeker aan elkaar gewaagd en dat is ook wel te zien aan de noteringen die er bij Unibet aan verbonden zijn.

Zweden op winst gaat gepaard met een notering van 2.50 en Rusland op winst gaat gepaard met een notering van 2.85. De quote voor een gelijkspel tussen Zweden en Rusland staat op 3.20. Als je van plan bent om te gaan sport wedden op een van de EK kwalificatie wedstrijden, dan kun je naar het online wedkantoor Unibet gaan en daar een account openen. Als je al lid bent, dan kun je natuurlijk gewoon inloggen en direct de leukste weddenschappen selecteren. Voor degene die een nieuw account bij Unibet wacht er een welkomstbonus. Er kan dan een bonus verkregen worden van 50 euro voor het sport wedden.

No related posts.

Previous post:

Next post: