Er valt nog genoeg te geld te verdienen met het afsluiten van weddenschappen!

by admin on 22 januari 2015

geld-verdienen-met-wedden-op-sportHet blijft spannend in de Eredivisie, want er zijn nog altijd meerdere clubs die kans maken om aan het einde van het seizoen met de kampioensschaal feest te vieren. PSV staat met een totaal van 46 punten uit 18 wedstrijden slechts vier punten voor op Ajax die op de tweede plaats staat met een totaal van 42 punten uit een gelijk aantal wedstrijden. De spanning in de top van de Eredivisie maakt het ook aantrekkelijk om te sport wedden op deze clubs in de hoogste regionen. Uiteraard kan er ook naar de andere wedstrijden in de Eredivisie worden gekeken voor sport wedden, want daar liggen zeker ook mogelijkheden om geld te verdienen met het afsluiten van weddenschappen.


Wedden op Cambuur tegen PSV

De koploper van de Eredivisie zal het aankomende zaterdag opnemen tegen Cambuur in Leeuwarden. Cambuur staat op een zevende plek in de ranglijst en heeft in totaal 27 punten gehaald. PSV heeft bijna 20 punten meer, maar elke wedstrijd staat uiteraard op zich en het kan lastig zijn voor de club uit Eindhoven om in Leeuwarden de wedstrijd te winnen. Dat vindt de online bookmaker Unibet.com overigens niet, want daar staat PSV op een nette quote van 1.62 bij winst op Cambuur en de club uit Leeuwarden staat voor winst op een notering van 5. Een gelijkspel zou de moeite waard zijn om een weddenschap voor af te sluiten als er gekeken wordt naar de notering daarvoor, want die staat op 4.10.

Wedden op Ajax tegen Feyenoord

Ajax speelt het komend weekend tegen Feyeneoord die op de derde plek staat en met 34 punten 8 punten achter Ajax staat. Deze wedstrijd wordt natuurlijk spannend, want dat is altijd het geval als deze clubs tegen elkaar uitkomen. Het online wedkantoor geeft Ajax een licht voordeel op winst met een notering van 2.00 en Feyenoord staat op winst op een quote van 3.40. Ajax wil uiteraard de aansluiting behouden op de koploper en Feyenoord is er alles aan gelegen om het puntverschil kleiner te maken. Mocht het een gelijkspel worden en je daar een weddenschap op afsluit, dan kun je met een quote rekening houden van 3.70. Je kunt een losse weddenschap op deze wedstrijd afsluiten, maar ook een combinatie maken met een van de andere wedstrijden, zodat de eventuele winst bij een goede voorspelling hoger kan uitvallen.

Account bij Unibet
Mocht je nog niet eerder aan sport wedden hebben gedaan via een online wedkantoor, maar heb je daar wel interesse in, dan kun je bij Unibet een account openen. Als je een account hebt, kun je op alle wedstrijden in de Eredivisie wedden, maar ook op alle wedstrijden in het buitenland. Bovendien biedt Unibet de gelegenheid om op een van de vele andere sporten te wedden. Zo kun je ook weddenschappen afsluiten op de tenniswedstrijden die nu tijdens de Australian Open worden gespeeld. Als je een account opent, krijg je van Unibet.com een sport bonus tot 50 euro op je eerste storting.

No related posts.

Previous post: