Eredivisie voetbal populair in weddenschappen

by admin on 10 september 2014

wedden-op-sport-comeonNa de internationale wedstrijden voor de kwalificatie van het EK staan er komend weekend weer wedstrijden in de Eredivisie op het programma. Daar kunnen nu alvast weer weddenschappen op worden afgesloten. Er staan een aantal interessant wedstrijden op het programma, waar leuke winsten met sport wedden mee behaald kunnen worden. De weddenschappen kunnen via de website van Comeon.com worden geplaatst, waar het overigens ook mogelijk is om op wedstrijden in buitenlandse competities te gokken. Bijvoorbeeld door weddenschappen af te sluiten op wedstrijden in de Premier League, zoals op de club waar Louis van Gaal trainer is of op wedstrijden in de Bundesliga in Duitsland.

Wedden op PEC Zwolle tegen PSV

Een van de leuke wedstrijden waar komend weekend een weddenschap voor kan worden afgesloten is de wedstrijd tussen PEC Zwolle en PSV. Zwolle speelt thuis tegen de club uit Eindhoven en er staat een leuke notering op winst door Zwolle. Wie geld gaat inzetten en een weddenschap afsluit dat PEC Zwolle de wedstrijd tegen PSV gaat winnen, kan een aardige winst maken. De notering daarvoor staat namelijk op 4.40. De club onder leiding van Ron Jans heeft een goede start gemaakt in de Eredivisie en staat met 9 punten op de derde plaats. PSV staat bovenaan met 12 punten. Sport wedden op winst voor PSV is gekoppeld aan een quote van 1.80. Volgens het online wedkantoor Comeon is het dan ook PSV die meer kans maakt deze wedstrijd te winnen, maar PEC Zwolle zal er uiteraard alles aan doen om de winnaar te worden. De notering voor een gelijkspel tussen beide partijen staat op 3.60.

Wedden op SC Cambuur tegen FC Groningen

Een van de andere leuke wedstrijden die het komend weekend op het programma van de Eredivisie staan, is de wedstrijd tussen SC Cambuur en FC Groningen. Beide clubs zijn terug te zien in de hogere regionen van de ranglijst. FC Groningen staat op de tweede plaats met 9 punten en SC Cambuur houdt de vierde plaats in de ranglijst bezet met 8 punten uit vier wedstrijden. Cambuur speelt thuis en staat bij winst op een quote van 2.25. De notering voor winst voor FC Groningen staat op 3.10. Er kan ook een weddenschap op een gelijkspel worden afgesloten, waarbij de notering op 3.40 staat. De clubs uit het noorden zijn uiteraard aan elkaar gewaagd en wie voor de grootste winst wil gaan en een winnaar wil aanwijzen, kan uiteraard het geld inzetten op de club uit Groningen.

Wedden op voetbal in buitenlandse competities

Ontdek op Comeon.com welke wedstrijden er nog meer gespeeld worden en welke noteringen daarvoor staan. Zo kun je een leuke combinatie van weddenschappen afsluiten en dit weekend weer vol spanning de wedstrijden volgen. Kijk ook over de grenzen, want in het buitenland staan er ook geweldige wedstrijden op het programma. Bij Comeon.com ga je naar de sectie sport wedden en selecteer je voetbal om vervolgens het land te kiezen waar je op wedstrijden van de voetbalcompetitie wilt wedden.

No related posts.

Previous post:

Next post: