Eredivisie voetbal wedstrijd PSV–FC Twente

by admin on 2 maart 2012

bwin-sport-weddenZondag is het zover want er gaat weer een waanzinnige voetbalwedstrijd gespeeld worden. Nummers één en drie van de Eredivisie spelen om belangrijke punten. Echter heeft FC Twente nog een partij te goed. Wie er wint doet in ieder geval goede zaken. Mocht FC Twente de in te halen partij winnen dan staan ze gelijk met PSV. Dus zullen de verdiende punten dan in de wedstrijd van belang zijn. Bij winst van één van de twee kan de koppositie met drie punten verstevigd worden ten op zicht van elkaar. Wie zal er zondag als winnaar van het veld afstappen? Weet jij het? Sluit dan een weddenschap af bij één van de sites waar gokken op sport mogelijk is.

Nummer twee van de Eredivisie is AZ Alkmaar. Deze zou bij winst gelijk kunnen komen met PSV en FC Twente. Moeten de laatste twee wel gelijk spelen. Dan kan het zomaar zijn dat aankomende zondagavond drie koplopers in de Eredivisie aanwezig zijn. AZ Alkmaar neemt het op zaterdag thuis op tegen Heracles Almelo. Nummer vier SC Heerenveen speelt op zaterdag een uitwedstrijd bij ADO Den Haag. Bij winst voor de Friezen behouden ze aansluiting op de top drie.

De andere wedstrijden zijn voor de zaterdag RKC Waalwijk thuis tegen Excelsior, VVV Venlo ontvangt NAC Breda. Bij VVV Venlo is de trainer Ton Lokhoff. Hij is oud speler van NAC Breda. Ook is hij daar trainer geweest. Kan hij van zijn oude club winnen? RKC Waalwijk kan bij winst bijna niet meer degraderen uit de Eredivisie. Dit is een knappe prestatie van de nieuweling op het hoogste niveau. Voor Excelsior zal het verlies hard aankomen. De hekkensluiter van de competitie kan elke punt gebruiken om lijfsbehoud te behalen.

Op zondag staan naast de topper PSV tegen FC Twente nog vier wedstrijden op het programma. De eerste is die tussen Vitesse en De Graafschap. Vitesse snakt weer naar een overwinning. Zouden zij in eigen huis kunnen winnen van de Super Boeren van De Graafschap. Ajax krijgt Roda JC op bezoek. Deze twee clubs beleven op één of andere manier altijd moeizame wedstrijden. Wie zal er zondag met de winst van door gaan? Feyenoord speelt in De Kuip tegen FC Groningen. FC Groningen speelt sinds de winterstop wisselvallige resultaten behaald. Hoe zal het gaan tegen het goed draaiende Feyenoord? Als laatste staat de partij tussen FC Utrecht en NEC Nijmegen op de rol. Een wedstrijd waarbij de winnaar niet zomaar aangewezen is.

Mooie wedstrijden dus weer in de 24ste ronde van de Eredivisie. Ben jij iemand met een voetbal kloppend hart? Denk jij te weten wat de uitslagen zullen zijn. Test dan je kennis is bij één van de wedkantoren. Hun zullen alles voor jou ordenen. Ze houden alles bij. De uitslagen, standen en de ook de wedstrijden. Ben je nog geen lid dan geen zorgen. Wanneer je besluit lid te worden kan dat geheel gratis. De online wedkantoren geven dan ook een kleinigheidje af als waardering. Twijfel niet en geniet van het maken van online sportweddenschappen. Test je kennis en wellicht verdient je er een mooi zakcentje mee.

No related posts.

Previous post:

Next post: