Euro Voetbal 2012 promoties bij Unibet sport wedden

by admin on 15 juni 2012

wedden-ek-voetbal-2012Het Nederlands elftal mag dan misschien teleurstellend zijn geweest, maar jij hebt als speler bij Unibet sport wedden nog altijd alle kans om te winnen tijdens het EK 2012. Unibet biedt een aantal verschillende promoties bij het sport wedden, waar jij alleen maar van kunt profiteren. Word een winnaar door op de voetbalwedstrijden te gokken en de juiste voorspelling te doen. En profiteer natuurlijk van de geweldige Euro Voetbal 2012 promoties, die Unibet speciaal op het EK heeft afgestemd. Wat te denken van bijvoorbeeld de actie Blessuretijd Verzekering, de EK Quiz of de 60 euro bonus, die je kunt ontvangen als je nog geen speler bent bij Unibet?

Gedurende het EK voetbal komen nieuwe spelers in aanmerking voor een EK bonus van 60 euro. Profiteer van deze EK actie door voor 1 juli een account bij Unibet Wedden aan te maken en stort gelijk geld op je Sportsbook rekening. Dan krijg je daarop een bonus van 100% tot een bedrag van maximaal 60 euro. De eerste winst van het EK heb jij dan alvast te pakken en dat kan natuurlijk niet iedereen zeggen. Voor het ontvangen van de 60 euro EK bonus hoef je weinig meer inspanning te leveren dan alleen een account te openen en geld te storten. Profiteer ervan, want alle kansen om te winnen moet je natuurlijk aangrijpen.

Schrijf je in voor €25 Euro gratis wedden

Bij Unibet sport wedden wordt er nog veel meer geld weggegeven in de vorm van extra bonussen. Tijdens het EK maak je namelijk elke dag kans op een stortingsbonus van 50% met een maximum van 50 euro. Ook hier hoef je weinig inspanning voor te leveren, want je hoeft alleen maar het goede antwoord te geven op 7 EK vragen. Je hebt elke dag de tijd tot 1 juli om mee te doen en je voetbalkennis in te zetten om daarmee geld te verdienen.

Bij Unibet sport wedden hoef je niet altijd je inzet te verliezen als je een keer een sportweddenschap niet goed hebt voorspeld. De Blessuretijd verzekering is namelijk een promotie in de vorm van een geld terug actie. Dat betekent, dat je de inzet niet verliest als de voorspelling van de weddenschap niet uit zal komen. De aanbieding geldt voor alle wedstrijden na de poulefase voor de verliezen Halftime/Fulltime, Correct Score en Eerste doelpuntenmaker/Laatste doelpuntenmaker weddenschappen. Maar let op, want je inleg wordt alleen terugbetaald door Unibet sport wedden als er een doelpunt wordt gemaakt na de negentigste speelminuut.

Het plaatsen van een weddenschap bij het wedden op voetbal wedstrijden gaat snel via de website van Unibet. Maar je hebt ook de mogelijkheid om via je mobiele telefoon een weddenschap op sportwedstrijden af te sluiten. Daarbij maak je bovendien ook nog eens kans op het winnen van een iPad. Unibet sport wedden heeft dus tijdens het EK 2012 veel te bieden, maar ook daarna kun je volop van allerlei acties profiteren, want het wordt natuurlijk een lange sportzomer met altijd een kans om te winnen.

No related posts.

Previous post:

Next post: