Europese voetbal weddenschappen

by admin on 28 augustus 2012

Het deze week erop of eronder voor de Nederlandse ploegen in Europa. Vijf Eredivisie teams spelen donderdag hun return wedstrijd voor een plekje in de Europa league. Vier van de vijf moeten nog aan de bak. Voor één is het haast wel zeker dat er Europees gespeeld kan gaan worden. Maar het is nog even afwachten tot donderdagavond. Dan weten we wie er Europees gaan spelen. Weet jij het al? Dan kan je alvast naar onze wedkantoren om een te wedden op voetbal wedstrijden.

Als eerste mogen SC Heerenveen en PSV aantreden. Beide spelen in eigen huis de return wedstrijd. PSV staat het er beste voor. De Eindhovenaren wonnen hun eerste duel in Montenegro met 5-0. FK Zeta werd van de mat gespeeld en zal waarschijnlijk in de tweede wedstrijd ook geen kans hebben. SC Heerenveen daarentegen begint de wedstrijd met een achterstand. Hun heen partij werd verloren.  De Friezen verloren in Noorwegen met 2-0 van Molde FK. Lukt het coach Van Basten om met zijn team door te stromen naar het eindtoernooi?

Ietsjes later begint in Praag, Tsjechië, de uit wedstrijd van Feyenoord. In Rotterdam werd het een week geleden 2-2 gelijk. Echter waren de mannen van trainer Koeman wel de betere van de twee. Nu dus zaak om dat vast te houden en te winnen in een lastig uitduel. Dan kan wellicht ook voor Feyenoord het Europese voetbaltoernooi beginnen. Ben jij daar zeker van? Twijfel niet en probeer online wedden nu!

Na PSV, SC Heerenveen en Feyenoord mogen de laatste twee Eredivisie clubs aantreden. Ook hun mogen het beiden thuis gaan doen. Hopelijk is dat een voordeel om zo alsnog de Europa League in te rollen. Echter is het voor beide geen makkelijke opgave. AZ Alkmaar speelt in eigen huis tegen het Russische Anzji van trainer Hiddink. AZ Alkmaar moet thuis een achterstand van één doelpunt goedmaken. In Rusland werd het namelijk 1-0 voor Anzji. Ze zijn dus nog zeker niet verslagen.

FC Twente gaat de zwaarste wedstrijd van dit jaar tegemoet. De Tukkers moeten een verlies van 3-1 in Turkije zien goed te maken. Bursaspor zal er dan ook alles doen om FC Twente niet te laten scoren en zo zelf verder te gaan in Europa. Afwachten wat dat gaat worden, maar gemakkelijk zal het zeker niet gaan worden.

Hopelijk gaan alle vijf de voetbalclubs door. Voor de één is het behalen daarvan makkelijker dan de andere. In de late avond van aanstaande donderdag zal alles gespeeld zijn en kan er gefeest of getreurd worden. Hopelijk vijf maal het eerste. Wil jij mee feesten dan kan een goede voorspelling jouw zeker helpen. Maak een sportweddenschap en geniet van een eventuele winst. Tijdens de wedstrijd inzetten kan uiteraard ook. Via het live wedden en mobiel bellen kan ten aller tijden nog ingezet worden, maar het spannendste is natuurlijk om al van te voren in te zetten op de club waarvan jij denkt dat die gaat winnen.

Naast de Nederlandse clubs zijn er nog meer wedstrijden en deze spannende fase. Wie zullen er uiteindelijk allemaal in de Europa League gaan voetballen? Weet jij het? Laat dan je kennis testen.

No related posts.

Previous post:

Next post: