Final Countdown promotie en Champions League

by admin on 22 mei 2013

wedden-bonus-unibetBij Unibet kan er op vele sporten gewed worden, maar er is altijd een sport die wat extra aandacht krijgt en dat is deze keer het voetbal. Komende zaterdag wordt namelijk de belangrijkste wedstrijd van het seizoen 2012-1013 op Europees niveau gespeeld in het kader van de Champions League. Zaterdag 25 mei is het zover, want dan wordt de finale van de Champions League gespeeld en dat biedt niet alleen aanleiding voor het sport wedden, maar ook de mogelijkheid om direct te profiteren van The Final Countdown promotie in het Unibet Casino. De promotie The Final Countdown is namelijk rechtstreeks gekoppeld aan de finale van de Champions League en wie wil wedden kan dagelijks tot de finale steeds profiteren van een nieuwe actie.

The Final Countdown

Gokken op sport in combinatie met de actie The Final Countdown levert nog meer mogelijkheden op om geld te winnen. De promotie is zes dagen voordat de finale op zaterdag in Londen in het Wembley stadion wordt gespeeld van start gegaan. Heb je nog geen gebruik gemaakt van deze actie zorg dan dat je snel naar Unibet Wedden gaat om te kijken wat de actie van de dag is in verband met The Final Countdown. Het is de bedoeling dat je een weddenschap afsluit en dan kom je in aanmerking voor de actie. Heb je bijvoorbeeld gisteren sportweddenschappen afgesloten via Unibet in verband met de promotie Champions League The Final Countdown, dan had je gebruik kunnen maken van de Injury Time Insurance. Wil je weten wat je vandaag kunt krijgen, dan hoef je alleen maar naar de speciale actiepagina te gaan. Tot de finale kun je dan elke dag van een nieuwe actie profiteren. Onder de actie van de dag staan de voorwaarden uitgebreid vermeld, zodat je precies kunt zien waar je aan toe bent als je mee gaat doen met de promotie.

Wedden op Champions League finale

The Final Countdown biedt extra mogelijkheden op het gebied van sport wedden, maar je kunt natuurlijk altijd geld inzetten op de finale van de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld tussen Borussia Dortmund en Bayern München en de aftrap vindt laats om 20.45 uur in Londen. Wie weet wie de winnaar zal worden, mag het zeggen en wordt aangeraden om een weddenschap voor geld af te sluiten bij Unibet Wedden. Dat kan je namelijk aardig wat geld opleveren. De voorkeur van de wedkantoren gaat in ieder geval uit naar Bayern München, want de notering staat voor winst van deze club op 1.75. Er wordt dan ook niet verwacht dat Borussia Dortmund de wedstrijd zal gaan winnen, want de quote op het winnen van de wedstrijd staat voor deze club op 4.55. Na de reguliere speeltijd kan de uitslag op het scorebord een gelijkspel aangeven en daar staat een interessante notering voor van 3.80. Er zijn overigens nog meerdere weddenschappen af te sluiten voor de finale in de Champions League, waar je bij Unibet Wedden een compleet overzicht van kunt zien.

No related posts.

Previous post:

Next post: