Gebruik de welkomstbonus om gratis te gokken op sport!

by admin on 12 maart 2014

wedden-op-de-eredivisie-wedstrijdenAls er in Europees verband wordt gevoetbald, dan zijn er weer eens andere mogelijkheden op het gebied van online gokken op sport. Clubs uit verschillende landen in Europa nemen het tegen elkaar op in de Champions League, zoals vanavond en volgende week ook weer. Het sport wedden op deze wedstrijden biedt interessante kansen om winst te maken en zeker als je besluit om niet al het geld op één wedstrijd in te zetten, maar op een combinatie van voetbalwedstrijden. Vanavond lijkt het zien de noteringen die Unibet hanteert niet al te spannend te worden, maar omdat het voetbal is, kan er natuurlijk wel van alles gebeuren. De uitslag staat pas vast als de wedstrijd is gespeeld. FC Barcelona speelt vanavond tegen Manchester City en Paris SG neemt het tegen Bayer Leverkusen op. Vervolgens speelt Real Madrid aankomende dinsdag tegen Schalke 04 en Galatasaray zal in Engeland aantreden tegen Chelsea. Kijk voor de actuele noteringen van de clubs die vanavond moeten spelen bij Unibet en plaats daar een weddenschap op in combinatie met een weddenschap voor een van de wedstrijden die komende dinsdag gespeeld worden.

Real Madrid tegen Schalke 04
Het lijkt een simpele overwinning van Real Madrid te worden tegen Schalke 04. Voor de club uit Duitsland lijkt het haast een onmogelijke opgave te worden om in Madrid te winnen en dat blijkt ook uit de notering die bij Unibet Wedden voor deze wedstrijd geregistreerd staat. De notering voor winst door de club uit Duitsland staat op 15.00. Wed je bijvoorbeeld voor 10 euro dat Schalke 04 gaat winnen in Madrid en deze voorspelling blijkt goed t e zijn, dan win je met een inzet van 10 euro het bedrag van 150 euro. Dat is natuurlijk meer een gok dan een zekerheid, zodat je ook kunt besluiten om geld in te zetten op winst voor Real Madrid waar een quote van 1.15 voor staat. Wedden op gelijkspel zal bij Unibet ook nog een grote winst opleveren als je voor deze optie kiest. De notering staat daarvoor op 7.60.

Chelsea tegen Galatasaray
Chelsea speelt vanavond thuis tegen Galatasaray en lijkt volgens Unibet Wedden de meeste kans op winst te hebben. Met een notering van 1.38 lijkt de wedstrijd wat dat betreft al gespeeld, maar ook hiervoor geldt dat pas als het laatste eindsignaal heeft geklonken de winnaar duidelijk zal zijn. De club uit Turkije zal er natuurlijk alles aan doen om te proberen de wedstrijd naar eigen hand te zetten. Of dat lukt, valt nog te bezien, maar de notering staat voor winst in ieder geval op 7.75. Wedden op gelijkspel levert een stevige notering van 4.65 en dat kan nog wel eens goed mogelijk zijn.

Promoties voor sport wedden
Nieuwe leden kunnen een stortingsbonus ontvangen om mee te wedden en bestaande leden kunnen bijvoorbeeld onder meer gebruikmaken van de promotie 90th Minute Insurance. Verder kan iedereen met een account die voor het eerst mobiel gaat wedden dat zonder enig risico doen. Er kan voor een bedrag van 10 euro risicoloos een weddenschap geplaatst worden op bijvoorbeeld een van de hierboven genoemde wedstrijden. Verlies je de weddenschap, dan ontvang je van Unibet het bedrag van 10 euro dat je hebt ingezet terug in de vorm van een bonus.

No related posts.

Previous post:

Next post: