Geld inzetten op aankomende Champions League wedstrijden

by admin on 1 oktober 2014

Er staan voor vandaag weer een aantal wedstrijden in de Champions League op het programma. De liefhebbers van voetbal kunnen hun hart ophalen en wat extra spanning creëren door de te gaan sport wedden op een van de vele Champions League wedstrijden. Bij Unibet worden alle wedstrijden gevolgd in deze Europese competitie en uiteraard kan er weer volop gewed worden net als overigens op de wedstrijden in de Europa League. Ajax heeft in die competitie de eerste uitwedstrijd net achter de rug en heeft gelijkgespeeld. PS Germain heeft in die poule gewonnen van FC Barcelona. Op deze wedstrijden kan niet meer worden ingezet, maar er blijven nog meer dan genoeg wedstrijden over om op te sport wedden.

Wedden op Atletico Madrid tegen Juventus

Het leuke van het wedden op voetbalwedstrijden is dat er ogenschijnlijke gemakkelijke weddenschappen kunnen worden afgesloten, maar dat er ook gewed kan worden op aspecten die net even wat specifieker zijn. Bijvoorbeeld in welke minuut het eerste doelpunt zal vallen of dat er rode kaarten vallen. Om te beginnen met sport wedden op Champions League wedstrijden is het al leuk om gewoon op de uitkomst te wedden. Dat biedt al genoeg mogelijkheden om geld te winnen.

Zo kan er geld worden ingezet op de wedstrijd tussen Atletico Madrid en Juventus die vanavond in Spanje wordt gespeeld. De club uit Madrid staat bij winst op een quote van 2.20 en voor Juventus geldt dat er op winst een quote staat van 3.45. Bij clubs uit Italië die in Spanje komen voetballen, kan het doorgaans ook nog wel eens uitdraaien op een gelijkspel. De Italianen willen namelijk niet verliezen. Er kan daar dan ook een weddenschap op worden afgesloten, waarbij er sprake is van een notering van 3.25.

Wedden op Anderlecht tegen Dortmund

Er staat nog een interessante wedstrijd geprogrammeerd voor vanavond in de Champions League en dat is de wedstrijd tussen Anderlecht en Dortmund. Deze wedstrijd leent zich uitstekend voor sport wedden en dat vooral voor degene die risico wil nemen en extra geld wil winnen. Anderlecht speelt thuis tegen Dortmund en staat bij winst op een quote van 5.50 bij Unibet. Er liggen kansen voor de club uit België, want bij Dortmund zijn er meerdere topspelers geblesseerd en die komen dan ook niet in actie.

Een leuke kans om geld in te zetten en extra veel geld te kunnen winnen als Anderlecht er in slaagt om de Duitse club in eigen huis te verslaan. Het is ook mogelijk om te sport wedden op deze wedstrijd en de weddenschap te combineren met bovenstaande wedstrijd of met een van de vele andere wedstrijden die er vanavond in de Champions League worden gespeeld. Kijk maar eens op Unibet voor de noteringen en de wedstrijden die er nog meer worden gespeeld. Overigens is het voor morgen mogelijk om geld in te zetten op PSV. De club uit Eindhoven neemt het morgenavond op tegen Dinamo Moskou en staat op een quote van 4.40 bij winst door PSV.

No related posts.

Previous post:

Next post: