Geld inzetten op vriendschappelijke voetbalwedstrijd Nederland-Duitsland

by admin on 14 november 2012

Unibet heeft weer eens een leuke actie georganiseerd, waar iedereen vandaag van kan profiteren. Vanavond staat namelijk de wedstrijd Nederland tegen Duitsland op het programma en daar kunnen de spelers met gratis geld op wedden. De vriendschappelijke voetbalwedstrijd tussen de rivalen heeft altijd een bijzondere lading en dat komt natuurlijk mede doordat Duitsland het buurland is. Het gras is echter niet altijd groener bij de buren en het kan maar zo zijn dat het Nederlands elftal vanavond als winnaar uit de bus komt. Er zal in elk geval gestreden worden en wellicht vallen er ook een aantal aantrekkelijke doelpunten. Plaats je weddenschap op deze voetbalwedstrijd met het gratis geld dat je van Unibet Sport Wedden kunt krijgen

Gratis sport wedden

Iedereen kan aan de actie meedoen om met gratis geld een weddenschap te plaatsen op de wedstrijd Nederland-Duitsland. Om daarvoor in aanmerking te komen moet er voor 12.00 uur op woensdag minimaal 20 euro op het sport wedden account zijn gestort. Wie dat gedaan heeft, ontvangt dan van Unibet Wedden gratis een bedrag van 5 euro om in te zetten op een live weddenschap tijdens de wedstrijd van Nederland tegen Duitsland. Deze kans moet je natuurlijk niet laten liggen, want met het live wedden, heb je de mogelijkheid om veel geld te winnen. De 20 euro die de spelers zelf hebben gestort om de 5 euro gratis te krijgen kan natuurlijk benut worden om op andere sportwedstrijden weddenschappen af te sluiten.

Notering

De notering van de wedstrijd Nederland tegen Duitsland laat weinig aan de verbeelding over, want bij Unibet Wedden worden de kansen op winst voor een van beide landen ongeveer gelijk ingeschat. Wie op winst voor Nederland een weddenschap gaat afsluiten, doet dat met een notering van 2.50. Kiest iemand ervoor om Duitsland als winnaar aan te wijzen, dan staat de notering net even hoger op 2.60. Een gelijkspel tussen beide landen behoort natuurlijk ook nog tot de mogelijkheden en dat levert wel het meeste winst op als daar een weddenschap voor wordt afgesloten. Bij het wedden op een gelijkspel tussen Nederland en Duitsland staat de notering namelijk op 3.30 en dat is net even hoger dan als een van beide landen winnaar wordt. Overigens kunnen nieuwe spelers die nog geen sport wedden account hebben bij Unibet nog altijd van de 50 euro sport bonus profiteren die bij de eerste storting van 50 euro wordt weggegeven. De wedstrijd tussen Nederland en Duitsland begint om 20.30 uur en dan stijgt natuurlijk ook meteen de spanning als je een weddenschap voor de wedstrijd hebt afgesloten of als je een live weddenschap plaatst met het gratis ontvangen geld van Unibet. Wil je 5 euro gratis krijgen om mee te wedden, dan moet je, voordat je een storting doet van minimaal 20 euro, voor woensdag 12.00 uur wel even je gebruikersnaam invullen op de betreffende pagina. Unibet Wedden zal dan 5 euro gratis ter beschikking stellen voor het plaatsen van een live weddenschap op de wedstrijd Nederland-Duitsland.

No related posts.

Previous post:

Next post: