Geld verdienen met juiste voetbal voorspellingen!

by admin on 4 oktober 2012

Na een paar dagen Europees voetbal staat de reguliere competitie alweer voor de deur en dan zijn de juiste voetbal voorspellingen natuurlijk wel gewenst. Met daarbij in Europa enkele wedstrijden van formaat. Zullen de ploegen voldoende hersteld zijn om punten te pakken van hun rivaal. Dit zal in het weekend bekend worden. Strijd zal er zeker zijn tot aan de laatste minuut. Weet jij nu al wie de winnaar gaat worden? Zet dan snel in en sluit het weekend af met winst.

Eredivisie in Nederland

Nederland heeft twee aangename partijen op de rol staan. De ene is wel meer een topper dan de andere. Zo ontmoet Ajax in eigen huis FC Utrecht. Beide stonden vorige week ook al tegenover elkaar maar toen in Utrecht en voor de KNVB beker. Ajax won daar met 3-0. Zal het Ajax zondag weer lukken? Na de afstraffing met 1-4 van Real Madrid moet trainer De Boer ervoor zorgen dat de koppies voor zondag weer goed staan.

De andere partij zal meer lading hebben. FC Twente ontvangt in Enschede AZ Alkmaar.  FC Twente is de koploper en doet het uitstekend. AZ Alkmaar daarentegen iets minder dan gehoopt. Zo ook de laatste partij in eigen huis. Dat werd een 3-3 gelijkspel tegen RKC Waalwijk. Zal AZ Alkmaar het FC Twente moeilijk kunnen maken? Of staat FC Twente zondag nog altijd bovenaan?

Ligue 1 in Frankrijk

In Frankrijk staat dit weekend één wedstrijd centraal. De nummers één en twee van de ranking zullen elkaar gaan ontmoeten. Paris S. Germain reist af naar de nummer één Olympique Marseille. Kan de spits van PSG, Zlatan Ibrahimovic, ervoor zorgen dat zij winnen en het weekend afsluiten als koploper in de Lique 1? Een wedstrijd om eens goed voor te gaan zitten. Weet jij al waar je op in gaat zetten?

Serie A in Italië

In Italië staat een klassieker op het programma. Beide teams spelen in hetzelfde stadion hun thuiswedstrijden. Uiteraard hebben wij het hier over AC Milan en Internazionale. En zondag zullen zij elkaar de eerste keer dit seizoen ontmoeten. De twee rivalen uit Milaan zullen allebei willen winnen om de opgelopen averij te beperken. Bij hebben al meerdere punten laten liggen en bij verlies wordt het verschil met de koplopers als maar groter. Bij beide teams speler er Nederlanders. Zo speelt bij AC Milan Nigel de Jong en Urby Emanuelson en bij Internazionale Wesley Sneijder. Wie wint er volgens jou?

Primera Division in Spanje

Over klassiekers gesproken. In Spanje staat de topper tussen FC Barcelona en Real Madrid op het programma. FC Barcelona is het seizoen vlekkeloos begonnen waar Real Madrid al puntjes heeft laten liggen. Kan Real Madrid dan ook in Barcelona de drie punten weghalen? Beide hebben een Champions League partij in de benen. FC Barcelona won moeizaam in Portugal en heeft daar een belangrijke verdediger met een blessure het veld af zien gaan. Kan dit consequenties hebben tegen het Real Madrid dat Ajax in Amsterdam afdroogde.

Je ziet er zijn genoeg partijen waarop ingezet kan worden. En vooral is het leuk om op de betere affiches in te zetten. Deze zijn uiteraard spannender om te volgen. Mocht je dit niet aankunnen zijn er natuurlijk vele partijen meer en denk daarbij ook aan de wedstrijden elders in Europa zoals in Engeland of Duitsland. Veel voetbalplezier aankomend weekend en ga lekker wat extra geld verdienen door te wedden op sport!

No related posts.

Previous post:

Next post: