Geld winnen met wedden op voetbal oefeninterlands

by admin on 3 september 2014

wedden-op-sport-comeonDeze week staan er een groot aantal vriendschappelijke internationale wedstrijden op het programma en geld winnen met sport wedden op oefeninterlands behoort nu tot de mogelijkheden. Er staan vandaag al een aantal wedstrijden op het programma die zeer de moeite waard zijn om op te wedden, maar ook morgen worden er interessante wedstrijden gespeeld. Zo zal het Nederlands elftal voor het eerst weer onder de leiding van bondscoach Guus Hiddink aantreden om in Italië de oefeninterland te spelen. Bij Mybet worden er mogelijkheden geboden om nu al weddenschappen af te sluiten voor de wedstrijden die vandaag en morgen gespeeld gaan worden. Er worden echter ook opties geboden om tijdens een van de vele oefeninterlands live weddenschappen te plaatsen.

Wedden op Duitsland tegen Argentinië

Vandaag staat de op 3 september een oefeninterland tussen Duitsland en Argentinië op het programma. De internationale teams van deze landen hebben tegenover elkaar gestaan in de finale van het WK 2014 die gewonnen werd door Duitsland die daarmee wereldkampioen werd. Vanavond zal er waarschijnlijk niet op het scherpst van de snede worden gespeeld, want er valt niets meer te winnen dan de eer van de winst. Bovendien zullen veel toppers die er in de finale op het WK wel stonden niet aanwezig zijn, zodat er geen sprake is van een herhalingswedstrijd met dezelfde spelers. Wedden op deze wedstrijd is uiteraard wel aantrekkelijk, waarbij de Duitsers de rol van favoriet hebben als naar de noteringen bij Mybet wordt gekeken. 1.90 is de notering op winst door het Duitse elftal en daar kan zeker een weddenschap op worden afgesloten. Wie verwacht dat Argentinië gaat winnen, kan een aardige winst maken, want de notering daarop staat op 4.00. Een gelijkspel is een quote van 3.50 waard en daar kan eveneens een weddenschap voor worden afgesloten. Overigens is dit een van de wedstrijden waarop live wedden mogelijk is, zodat het extra spannend wordt om de wedstrijd te volgen.

Wedden op Nederland tegen Italië

Het wedden op voorgenoemde wedstrijd kan een losse weddenschap zijn op gelijkspel, winst of verlies, maar er kan ook een weddenschap gecombineerd worden door in te zetten op de wedstrijd tussen Italië en Nederland. Deze wedstrijd wordt mogen gespeeld in Italië en met sport wedden kan daar een leuke winst mee worden gemaakt. Italië heeft een lichte voorkeur qua winstmogelijkheden als de notering van Mybet wordt gevolgd. Winst op Italië wordt gekoppelde aan een notering van 2.40. Het is geen overtuigende notering, maar in vergelijking met de quote voor Nederland die op 3.00 bij winst staat, lijkt Italië meer kans te hebben. Ook voor deze wedstrijd geldt dat het wedden op gelijkspel interessant is met een quote van 3.20. Bij Oranje ontbreken overigens een aantal toppers. Arjen Robben doet bijvoorbeeld niet mee net als Vlaar, maar daarvoor in de plaats zijn er weer een aantal spelers die bijvoorbeeld op het WK niet hebben meegedaan. Affelay is bijvoorbeeld door de nieuwe bondscoach opgeroepen. Live wedden kan ook op deze wedstrijd.

No related posts.

Previous post:

Next post: