Het wedden op ATP & WTA Tennis wedstrijden kan beginnen

by admin on 21 juni 2012

bwin-sport-weddenHeb je misschien even genoeg van voetbal nu Oranje is uitgeschakeld, maar wil je wel graag blijven gokken op sport wedden? Kijk dan eens naar de kansen, die er tijdens het ATP & WTA Tennis toernooien worden geboden. Het ATP toernooi wordt deze week gehouden in ´s Hertogenbosch en de wedstrijden van het WTA toernooi spelen zich af in Eastbourne. Ook al ben je geen liefhebber van tennis, je kunt natuurlijk wel altijd een weddenschap afsluiten op een tenniswedstrijd. Voor beide toernooien heb je tot 23 juni 2012 de mogelijkheid om te wedden op tennis bij onder meer Bwin. Er worden diverse mogelijkheden geboden om een inzet te plaatsen en kunt zelfs de voorkeur geven aan live wedden.

Soorten weddenschappen

Tijdens het tennistoernooi van deze week kun je verschillende soorten weddenschappen afsluiten. Een van de meest gebruikelijke weddenschappen voor sport wedden is natuurlijk het voorspellen van de uitslag. Dat houdt in, dat je vooraf gokt op wie de winnaar van de wedstrijd wordt. Aan de notering kun je al zien, welke kansen de spelers maken. De notering wordt mede ingegeven door de positie op de ranglijst en de behaalde resultaten in het verleden. Maar bij sport weet je het nooit, zodat je niet altijd voor de zekerheid moet gaan. Waag gerust een gokje met sport wedden, want dan maak je ook de meeste kans op het winnen van meer geld. Tijdens het tennistoernooi en ´s Hertogenbosch en Eastbourne kun je via Unibet Wedden ook een ander type weddenschap plaatsen. Zo kun je bijvoorbeeld geld winnen door de correcte score vooraf juist te voorspellen. Ook leuk is de weddenschap met de voorspelling van het totaal aantal games dat tijdens de tenniswedstrijd gespeeld zal worden. Zo zijn er voor elke wedstrijd dus meerdere mogelijkheden om geld te verdienen tijdens de twee tennistoernooien.

Handicap wedden

Tijdens de ATP & WTA tenniswedstrijden is er nog een type weddenschap beschikbaar en dat is het zogenoemde handicap wedden. Als er sprake is van een handicap weddenschap, dan worden er als het ware specifieke voorwaarden gesteld aan de winnaar. Daarbij is de daadwerkelijke uitslag van de wedstrijd van ondergeschikt belang. Bij Unibet Wedden worden er drie soorten handicapweddenschappen aangeboden, namelijk line handicap, Aziatische handicap en drievoudige handicap. Voor het tennistoernooi heb je deze week de mogelijkheid om een weddenschap met line handicap af te sluiten. Op de website van Unibet Wedden vind je een uitgebreide uitleg en toelicht op deze verschillende handicap weddenschappen.

Het afsluiten van weddenschappen tijdens het tennistoernooi is heel simpel. Je moet in elk geval een sport wedden account hebben bij Unibet en daar geld op hebben staan. Heb je dat nog niet? Dan is dat de eerste stap om voor echt geld een weddenschap op te sluiten op sport. Je kiest gewoon een wedstrijd waar je op wilt gokken en kiest de notering van je voorkeur. Je kunt je inzet plaatsen en de weddenschap definitief plaatsen. Daarbij wordt er duidelijk vermeld wat je weddenschap is en hoe hoog de inzet is. Ook de potentiële winst wordt weergegeven.

No related posts.

Previous post:

Next post: