Het wedden op ijshockey kan beginnen, NHL bezig aan eerste ronde play-offs!

by admin on 18 april 2011

wedden-op-ijshockey-nhlIn heel ijshockeywereld worden nu de mannen van de jongens gescheiden. Na de reguliere wedstrijden in de competitie gaan de beste 16 teams strijden om de Stanley Cup. De grootste prijs binnen het ijshockeyen. De beste acht uit het Oosten strijden onderling totdat er nog maar één team overblijft. Die speelt dan de Stanley Cupfinale tegen de winnaar aan de westkant. Inmiddels zijn er al enkele wedstrijden gespeeld. In de eerste ronde moet men vier winstpartijen hebben om door te gaan naar de tweede play-off ronde.Dus het wedden op ijshockey kan vanaf nu van start gaan!

In het Oosten strijden de volgende acht teams tegen elkaar: Washington Capitals strijden met de New York Rangers, de Philadelphia Flyers nemen het op tegen de Buffalo Sabres, de Montreal Canadiens spelen tegen de Boston Bruins en de Pittsburgh Penguins willen winnen van Tampa Bay Lightning om door te gaan. Er zijn inmiddels meerdere onderlinge partijen gespeeld. Er zijn daarbij nog geen echte verschillen gemaakt. De Capitals staan met 2-1 voor, de Canadiens staan zelfs met 2-0 voor. De andere vier houden het helemaal spannend. Daar staat het nog altijd 1-1.

Ga nu direct wedden op Ijshockey bij Unibet!
wedden-bij-unibet

In het Westen is de strijd ook los gebarsten. Daar spelen de Vancouver Canucks, die verreweg de beste in de competitie zijn, tegen de Chicago Blackhawks. De San Jose Sharks strijden met de Los Angeles Kings en Detroit Red Wings doen dat met de Phoenix Coyotes. De laatste partij gaat tussen de Nashville Predators en de Anaheim Ducks. De tussenstanden in het Westen kennen al wat meer doorslaggevende uitslagen. Zo staan de Canucks al met 3-0 voor tegen de winnaar van vorig seizoen, staan de Red Wings ook riant voor met 2-0 en het is 2-1 in het voordeel van de Predators. Het is wel spannend bij de Sharks en Kings. Hier is een gelijke stand van 1-1.

Het wedden op ijshockey is geen vreemd verschijnsel. Zeker nu in de play-offs lijkt het net of de sport vele aanhangers meer heeft gekregen. Bij het wedden op ijshockeywedstrijden in de strijd om de Stanley Cupfinale worden de bedragen ook hoger. De wedstrijden worden niet alleen grimmiger, maar ook de afgesloten weddenschappen. Iedereen wilt tenslotte winnen. Dit laten de spelers op het ijs zien en u met het maken van een goede sportweddenschap. Zeker wanneer u verstand heeft van deze zo nu en dan bikkelharde sport maakt meer kans. U moet wel net zo snel zijn als het ijshockey. Er zijn namelijk vele kapers aanwezig die allen voor de hoofdprijs gaan. Hou de wedstrijden en standen goed in de gaten. Ook de spelers moeten in de gaten gehouden worden. Nu de strijd is losgebarsten en het spel steviger komen de pijntjes ook om de hoek kijken. De eindstrijders kunnen best wat hebben, maar het is jammer als u verliest omdat een bepalende spelers niet aanwezig is.

Na dit nieuwsbericht moet de strijd helemaal los gaan barsten! Bij het onderdeel ijshockey ziet u vier Sportsbooks die voor u de hele play-offs bijhouden. Ga met één van hen in zee en geniet van de snelste sport ter wereld. Misschien nog wel sneller dan dat u kunt inzetten…

No related posts.

Previous post:

Next post: