Het wedden op wielrennen is begonnen bij Le Tour de France!

by admin on 13 juli 2012

wedden-op-wielrennenIn Frankrijk is de Le Tour de France het belangrijkste sportevenement van het jaar. Deze wielerwedstrijd staat in een grote internationale belangstelling en houdt de media maar liefst drie weken achter elkaar bezig met af en toe een rustdag voor de renners en hiermee is het wedden op wielrennen ook begonnen. De Tour de France verplaatst zich steeds naar andere bestemmingen in Frankrijk en kent talrijke etappes. De vlakke etappes worden afgewisseld met etappes door de bergen en dan is er ook nog een tijdrit, die inmiddels met afstand gewonnen is door Bradley Wiggins. De Nederlandse renners in de tour hebben nog geen etappe achter hun naam staan, maar wat niet is kan nog gekomen. De vele valpartijen tijdens deze wielerronde zijn daar wellicht mede debet aan. Het wedden op Le Tour de France biedt vele mogelijkheden om geld te winnen en wie de eerste week van de ronde steeds naar de voorspelling van Gert Jacobs had geluisterd, had nu bijvoorbeeld al een aardig zakcentje kunnen verdienen. Dat neemt niet weg, dat er ook nu nog volop mogelijkheden zijn om te wedden op de Tour de France, die nog twee weken lang duurt.

Wiggins favoriet

Wiggins was voor de Tour de France van start ging al een van de favorieten en rijdt nu in de gele trui. Het verschil in de tijdrit op maandag 9 juli bedroeg met de tweede plaats maar liefst twee minuten. Evans heeft de tweede plaats behaald tijdens deze tijdrit. De uit Australië afkomstige Evans zal de komende ritten zeker van zich moeten laten horen om nog een kans te maken op de overwinning van de Tour de France. Hij kan wellicht in de bergen het verschil maken, zodat het wellicht een idee kan zijn om te wedden, dat Evans een van de bergetappes gaat winnen. Op dit moment staat Evans op een achterstand op de gele trui van 3,25 minuten. En dat verschil moet dus nog goed gemaakt worden om de winnaar te worden van deze wielerronde in Frankrijk. Overigens zijn er honderden weddenschappen beschikbaar en kun je tijdens de Tour de France ook live wedden op alle etappes die gefietst moeten worden.

Etappe winnaars

Een van de mogelijkheden om te wedden op de wedstrijden van de Tour de France zijn de verschillende etappes. Het is heel goed mogelijk, dat een van de Nederlanders, zoals Gesink van de Rabobank ploeg nog een zege zal halen. Voor het klassement zal Gesink namelijk geen rol van betekenis meer spelen om hoog te eindigen en dat geldt ook voor Mollema. Wout Poels heeft inmiddels zwaargewond de tour moeten verlaten en maakt daarmee geen kans meer om het jongerenklassement te winnen. Steven Kruijswijk zal zich van zijn beste kant moeten laten zien om nog hoog in het jongerenklassement te eindigen. Tijdens de tour heb je verschillende andere inzetmogelijkheden, zoals de sportweddenschappen head to head tussen twee renners. Ook kun je wedden op de puntentrui. Bekijk de mogelijkheden maar eens bij Unibet Wedden en plaats een weddenschap voor een van de etappes van de Tour de France of kies een van de andere inzetmogelijkheden.

No related posts.

Previous post:

Next post: