Kerstpromotie voor sport wedden bij Mybet

by admin on 3 december 2014

mybet-50euro-bonusIn de komende periode is het extra aantrekkelijk om te gaan sport wedden bij Mybet.com, want iedereen kan meedoen aan de kerstpromotie. Het enige wat je voor deelname hoeft te doen is voor geld wedden op een van de vele sportwedstrijden. Dat kan van alles zijn. Je hebt de mogelijkheid om te sport wedden op een van de wedstrijden die dit weekend in de Eredivisie gespeeld worden, maar kunt je ogen ook op de buitenlandse competitie richten, bijvoorbeeld op de Premier League. Als je geen fan bent van voetbal, dan zijn er nog tal van andere sporten waar je uit kunt kiezen om weddenschappen op te plaatsen en ook mee te doen aan de kerstpromotie van Mybet.

Kerstpromotie van Mybet
De kerstpromotie van Mybet biedt verschillende kansen om met het sport wedden wat extra’s te verdienen. Elke vijfde weddenschap die bij Mybet wordt afgesloten, geeft recht op een Xmascard. Als je gaat sport wedden dan weet je meteen of het op dat moment weer de vijfde weddenschap is die iemand heeft afgesloten, want het wordt meteen duidelijk of je een Xmascard krijgt of niet. De gelukkige leden krijgen de keuze tussen het ontvangen van Xmas punten en tussen de mogelijkheden om direct een prijs te winnen.

Punten verzamelen of direct prijs
Bij de keuze voor de punten is het de bedoeling om uiteindelijk zo hoog mogelijk op de ranglijst te eindigen. Als dat lukt, dan volgt er een fantastische prijs. Naast 3.000 euro aan cash geld ontvang je namelijk ook twee kaarten en een vergoeding voor de reiskosten naar de voetbaltopper van het jaar die in Berlijn in 2015 zal worden gehouden. De stand van de ranglijst wordt steeds bijgehouden en is in te zien op de promotiepagina van deze kerstactie. Als je af en toe een weddenschap afsluit, dan is de kans klein dat je degene wordt met de meeste punten. In dat geval kun je ook de keuze maken om meteen een prijs te claimen. De Xmascard biedt degene die voor een directe prijs gaat in plaats van voor de punten de mogelijkheid om een gratis sport bonus te winnen om weddenschappen mee af te sluiten, maar er kan ook kans worden gemaakt op gratis spins en op gratis weddenschappen. Het is dan ook een verrassing welke prijs je wint bij Mybet als je een Xmascard krijgt toebedeeld.

Automatische deelname
Als je van plan bent te gaan sport wedden bij Mybet en aan de kerstpromotie mee wilt doen, dan is daarvoor geen speciale aanmelding vereist. Elke speler die een weddenschap plaatst, doet zolang de actie loopt automatisch mee aan de kerstpromotie. Er is alleen een vereist dat er minimaal voor 5 euro een weddenschap geplaatst moet worden om mee te doen. Overigens is het wel zo dat als de inzet hoger is en er een Xmascard gedeeld wordt het aantal te verdienen punten ook hoger zal zijn. Doe meteen mee en plaats gelijk een weddenschap op een van de sportwedstrijden om een kerstprijs te winnen of punten te verzamelen.

No related posts.

Previous post:

Next post: