KNVB Beker wedstrijden in vollle gang dus plaats je inzet

by admin on 31 oktober 2013

wedden-op-sport-comeonDeze week staat weer in het teken van de van KNVB beker wedstrijden die bij winst toegang bieden tot de volgende ronde. De KNVB beker wedstrijden zijn natuurlijk ideaal om op te sport wedden en een aantal weddenschappen te plaatsen, waarmee winst gemaakt kan worden. De eerste bekerwedstrijden zijn gisteren al gespeeld, maar je mogelijk al geld mee hebt gewonnen. Dat geld kan natuurlijk meteen weer geïnvesteerd worden om te sport wedden op de bekerwedstrijden die vanavond en op 31 oktober nog worden gespeeld. Er staan een aantal wedstrijden op het bekerprogramma waar de clubs uit de Eredivisie het tegen elkaar op zullen nemen, maar er kunnen ook weddenschappen worden afgesloten op wedstrijden tussen profclubs en clubs uit het amateurvoetbal van de topklasse.

PSV tegen Roda JC Kerkrade

Een van de interessante wedstrijden waar met sport wedden geld mee kan worden verdiend is de wedstrijd tussen PSV en Roda JC. De club uit Kerkrade heeft het afgelopen weekend nog van de club uit Eindhoven gewonnen en bij wedden op winst voor Roda staat er een hoge notering klaar. Wie Roda JC op winst zet kan rekening houden met een notering van 10.50. Met de winst van het afgelopen weekend nog vers in het geheugen kan het maar zo zijn dat de club uit Kerkrade vanavond PSV zal verslaan. Het is zeker interessant om daar dus een weddenschap op af te sluiten, maar evengoed kan er voor winst van PSV geld worden ingezet. De notering bedraagt in dat geval 1.24.

SC Heerenveen tegen VVV Venlo

De bekerwedstrijd tussen SC Heerenveen en VVV Venlo wordt op donderdag gespeeld in Heerenveen en ook daar kan zich een interessante ontwikkeling voordoen. Bekerwedstrijden kennen natuurlijk een ander karakter, want het is alles of niets. Wie de wedstrijd wint gaat door naar de volgende ronde en voor de club die verliest is het voor de beker dit jaar einde verhaal. De clubs zullen dan ook alles op alles gaan zetten om de volgende ronde te bereiken en in dat opzicht maakt VVV een kleine kans om de club uit Heerenveen te verslaan. Wie risico durft te nemen met sport wedden kan inzetten op winst voor VVV en rekening houden met een quote van 9.00.

Excelsior Rotterdam tegen Go Ahead Eagles

Op donderdag zal ook de wedstrijd tussen Excelsior Rotter en Go Ahead Eagles worden gespeeld en dat is een leuke bekerwedstrijd om een weddenschap op af te sluiten. Winst voor Excelsior Rotterdam levert je als speler die daar op gewed heeft een quote op van 4.20 en wie Go Ahead Eagles op winst zet, speelt met een quote van 1.75. Bij ComeOn is het volledige overzicht te vinden van de noteringen die voor de KNVB beker wedstrijden zijn vastgesteld. Combineer een paar wedstrijden zonder veel risico om zo met de weddenschap winst veilig te stellen en waag eens een gokje door bijvoorbeeld een aparte weddenschap af te sluiten, waarbij Roda JC Kerkrade op winst wordt gezet. Zo worden de risico’s gespreid en is de kans op hoge winst aanwezig.

No related posts.

Previous post:

Next post: