Komende weekend weer wedden op Eredivisie voetbal!

by admin on 4 april 2013

eredivisie-weddenBij wedden op voetbal via ComeOn of een andere online bookmaker, zoals Bwin staan de voetbalwedstrijden altijd het meest centraal. Dat is op zich ook logisch, want er zijn natuurlijk vele liefhebbers van voetbal te vinden, die graag een weddenschap afsluiten op hun eigen favoriete club of op de club die het meest kansrijk lijkt te zijn. Komend weekend staan er weer een aantal belangrijke wedstrijden op het programma in de Eredivisie en dat biedt weer alle kansen om met sport wedden geld te verdienen. Ajax bezet de koppositie met 60 punten uit 28 gespeelde wedstrijden, maar wordt op de voet gevolgd door PSV en Vitesse. Feyenoord is een plaatsje gezakt op de ranglijst na het verlies tegen sc Heerenveen in het afgelopen weekend en behoudt hetzelfde aantal van 56 punten.

Sport wedden Eredivisie

De vier clubs die bovenaan staan in de Eredivisie lijken het komend weekend een ogenschijnlijk eenvoudig programma te hebben. Dat blijkt onder meer uit de noteringen van de clubs, zoals deze bij ComeOn staan vermeld. Feyenoord moet als eerste aan de bak op vrijdagavond tegen VVV Venlo en speelt een thuiswedstrijd. De online bookmaker ComeOn gaat ervan uit dat de club uit Rotterdam de winst naar zich toe zal halen, want de quote voor Feyenoord staat bij winst op 1,20 en die van VVV Venlo op een notering van 12,00 bij winst. PSV uit Eindhoven neemt het een dag later op tegen Willem II en ook daar laten de noteringen zien dat het voor de hand ligt dat PSV wint. De club uit Eindhoven staat op winst met een quote van 1,25 en bij sport wedden op Willem II met winst geldt een quote van 10,50. Willem II staat onderaan in de Eredivisie met slechts 17 punten uit 28 wedstrijden. Vitesse zal het thuis tegen NAC Breda opnemen en ook hier lijkt de thuisclub te gaan winnen volgens het online wedkantoor ComeOn. De quote bij winst van Vitesse staat op 1,42 en NAC Breda is een notering toegekend van 8,00.

Ajax – Heracles Almelo

Ajax wil natuurlijk de koppositie behouden in het klassement van de Eredivisie en heeft het voordeel om zondag thuis de wedstrijd tegen Heracles Almelo te spelen. De kansen op sport wedden geven aan dat Ajax de wedstrijd gaat winnen met een quote van 1,20. Heracles Almelo kan echter verrassend uit de hoek komen en als daar geld op winst wordt gezet, dan geeft dat een notering van 12,00. Wie een gokje wil wagen, heeft de mogelijkheid om Heracles Almelo op winst te zetten. Het kan winstgevend zijn om het voor het komend weekend meerdere weddenschappen af te sluiten op verschillende wedstrijden in de Eredivisie, waarbij er uiteraard ook naar de andere wedstrijden op het programma kan worden gekeken. Zo doet de club uit Heerenveen het de laatste weken erg goed en zal komend weekend tegen FC Groningen worden gespeeld. Bekijk de noteringen voor het sport wedden maar eens op de website van ComeOn en plaats de weddenschappen die jouw voorkeur hebben.

No related posts.

Previous post:

Next post: