Kwartfinale AZ Alkmaar-Valencia

by admin on 28 maart 2012

wedden-op-voetbal-uniDonderdag staan de mannen van AZ Alkmaar tegenover het grote Valencia. De club die in de vorige ronden PSV nog versloeg in een tweestrijd. Nu aan AZ Alkmaar om de halve finale te bereiken ten kosten van de Spanjaarden. Dit is nog geen gemakkelijke klus, maar wel een mooie uitdaging voor AZ Alkmaar. Wie gaat de halve finale halen? Dat is natuurlijk de hamvraag die bij deze partij gesteld wordt. Er liggen in ieder geval weer tal van mogelijkheden open voor wat betreft het wedden op sport.

Is AZ Alkmaar volgende hersteld? De laatste periode gaat het niet helemaal vanzelfsprekend. Na een gelijkspel tegen NAC Breda en uitschakeling in de KNVB beker is er afgelopen weekend mar nipt gewonnen van het verrassende RKC Waalwijk. Hopelijk geeft de winst op RKC Waalwijk voldoende moed om de nummer drie van Spanje te verslaan in de kwartfinale. De Alkmaarders starten donderdag met een thuiswedstrijd. Een week later moet de klus geklaard worden in Spanje. Het zou mooi zijn dat de mannen een riante voorsprong kunnen pakken. Wellicht is er contact geweest met PSV om de zwakke punten van Valencia bloot te kunnen leggen.

AZ Alkmaar tegen Valencia is één van de vier wedstrijden in de kwartfinale waarop een weddenschap afgesloten kan worden. De sportsbooks hebben alle vier de partijen onder elkaar staan zodat jij makkelijker de weddenschap kan maken. Je kan ook wachten tot het startsignaal. Via het mobiel wedden kan zelfs nog tijdens de wedstrijd een weddenschap afgesloten worden. Maar spannender is natuurlijk als u van te voren al een uitslag heb genoteerd.

De andere drie partijen in de UEFA cup kwartfinale zijn Schalke 04 tegen Athletic Bilbao, Atlético Madrid tegen Hannover 96 en Sporting Portugal tegen Metalist Charkiv. Schalke 04 kennen wij natuurlijk het beste. Hierbij speelt de topscoorder van de club Klaas Jan Huntelaar. Huntelaar scoort op het moment aan de lopende band. Dit heeft ook FC Twente ondervonden. De Tukkers verloren bij Schalke 04 met 4-1 en drie doelpunten daarvan kwamen op naam van Klaas Jan Huntelaar. Zal hij net zo productief zijn tegen het stugge Athletic Bilbao? De nummer elf van de Spaanse competitie zal hun best doen om de schade te beperken zodat de return in hun voordeel zal zijn.

Naast de UEFA cup wordt er ook gevoetbald in de Champions League. Dit was gisteren en het vervolg is vandaag. Gisteren ging het sprookje van Apoel Nicosia dicht. Real Madrid kwam op bezoek en dat hebben de Cyprioten geweten. Ze hebben de Madrilenen lange weten af te houden maar in het laatste kwartier werd het toch nog 3-0 voor Real Madrid. Ook Chelsea heeft goede zaken gedaan. De Engelse club won uit bij Benfica met 1-0. Nu aan is het aan Real Madrid en Chelsea de taak om hun voorsprong in eigen huis te verdedigen.

Vanavond staan de topper op het spel. AC Milan ontvangt FC Barcelona. De twee troffen elkaar al eerder in deze editie van de Champions League. In de poulefase stonden de twee ook al tweemaal tegenover elkaar. De andere partij is die tussen Olympique Marseille en Bayern München. Kan Robben wederom het verschil maken? Alles kan je volgen bij onze online wedkantoren. Laat jij je kennis testen? Maak de juiste weddenschap waardoor je snel geld verdienen kan terwijl je ondertussen van deze fantastische voetbalwedstrijden geniet!

No related posts.

Previous post:

Next post: