Kwartfinales Australian Open 2012 van start

by admin on 24 januari 2012

australian-open-2012We zijn belandt bij de kwartfinales. In Melbourne op de Australian Open strijden de laatste acht mannen en laatste acht vrouwen in hun single competitie om de titel. In de hitte Down Under strijden de tennishelden om een plekje in de halve finale. Beide titelverdedigers zijn ook nog altijd in de race. Zowel Kim Clijsters als Novak Djokovic staan in de kwartfinale om hopelijk door te denderen naar de volgende ronde. Jij kan hierbij mee denderen naar een mooie prijs door een juiste weddenschap af te sluiten want hier kan je wedden op tennis en daarmee veel geld verdienen.

De kwartfinales zijn reeds van start gegaan. Bij de dames zijn de eerste twee partijen al gespeeld. En Kim Clijsters heeft voor een sensatie gezorgd. Ze versloeg in de kwartfinale de nummer één van de wereld. In twee sets werd Carolina Wozniacki naar huis gestuurd. De Deense die in de vorige partij nog subliem speelde kwam te kort tegen de Belgische Clijsters. De andere vrouwen partij ging tussen de Wit – Russische Viktoria Azarenka en de Poolse Agnieszka Radwanska. De Poolse won de eerste set nog met een tiebreak. Echter werden de twee sets daarna met 6-0 en 6-2 gewonnen door Azarenka.

De eerste halve finale is dus bekend bij het damestoernooi. Kim Clijsters strijd in de halve finale tegen Azarenka om een plek in de finale. Wie zouden er in de andere halve finale staan? De kwartfinales die nog gespeeld worden zijn die tussen de Tsjechische Petra Kvitová en de Italiaanse Sara Errani. De andere partij gaat tussen twee Russische spelers. Jekaterina Makarova en Maria Sjarapova strijden om een plek in de halve finale. Bij de dames had de top vier in de halve finale terecht kunnen komen, maar nu nummer één Wozniacki is uitgeschakeld kan enkel de nummer twee, drie en vier zich nog plaatsten voor de halve finale.

Ook de heren spelen vandaag twee partijen. De eerste is die tussen de Zwitser Roger Federer en de Argentijn Juan Martín Del Porto. Daarna wordt de pot gespeeld tussen de Spanjaard Rafael Nadal en de Tsjech Tomás Berdych. De winnaars van beide partijen staan daarna tegenover elkaar in de halve finale. Het is dus zomaar mogelijk dat er een halve finale komt tussen Roger Federer en Rafael Nadal. Het kan zelfs zomaar zijn dat bij de heren de top vier in de halve finale terecht komt. De andere kwartfinales gaan immers tussen de Serviër Novak Djokovic en de Spanjaard David Ferrer. De andere partij zal gaan tussen de Brit Andy Murray en de Japanner Kei Nishikori. Hieruit kan dus een halve finale vloeien tussen Djokovic en Murray.

Er staan dus nog spannende partijen voor jou om een weddenschap op los te laten. Test je ware kennis over het wedden op sport en kijk hoever jij terecht komt bij de Australian Open. En denk je dat de kwartfinales al spannend zijn. Denk dan nog maar niet aan de halve finales. Zeker wanneer er bij de mannen de top vier aanwezig zal zijn en de bij de dames 75% van de top vier. Geniet van het mooie tennisspel en wellicht een mooie prijs.

No related posts.

Previous post:

Next post: