kwartfinales PDC Wereldkampioenschap darten van start!

by admin on 31 december 2014

bwin-wed-op-dartsDe eerste rondes van het PDC Wereldkampioenschap darten zijn gespeeld en er zijn na enkele spannende wedstrijden nog altijd drie Nederlandse darters in de race voor de titel. Dat biedt natuurlijk leuke mogelijkheden om te gaan wedden op darten voor en tijdens de kwartfinales die de komende dagen op het programma staan. Raymond van Barneveld heeft zich gisteren als derde Nederlandse darter geplaatst na de spannende wedstrijd tegen Adrian Lewis te hebben gewonnen. Naast Van Barneveld zijn ook Van Gerwen en Van der Voort tot de kwartfinales van het WK darten van de PDC doorgedrongen.

Weddenschappen voor kwartfinales
Bij Bwin wordt de gelegenheid geboden om op de kwartfinales van het WK darten van de PDC te wedden. De eerste kwartfinale zal op 1 januari worden gespeeld om 20.10 en wordt gespeeld tussen Van Gerwen en Thornton. Mybet heeft de notering van de Nederlander op winst laag gehouden. Als je ervan uitgaat dat Michael de wedstrijd gaat winnen, dan kun je namelijk met een quote van 1.18 rekening houden. Er is een kans aanwezig dat Thornton er met de winst vandoor gaat en in dat geval zal de opbrengst bij het wedden op deze uitkomst hoger zijn. De notering daarvoor staat namelijk op 4.60.

Wedden op Phil Taylor of Van der Voort

Phil Taylor is als darter natuurlijk een klasse apart, maar de Nederlander Van der Voort hoeft niet vooraf al weggeschreven te worden. Mybet denkt daar als online wedkantoor wel wat anders over, want de notering op winst van de wedstrijd door Taylor wordt slechts beloond met een notering van 1.05. Vincent van der Voort zal een goede dag moeten hebben op vrijdag 2 januari om Taylor te kunnen verslaan, maar niets is natuurlijk onmogelijk. Als Van der Voort weet te winnen en daar door jou geld op is ingezet, dan kun je op een hoge winst rekenen. De notering daarvoor staat namelijk bij Bwin op 9.00.

Weddenschap afsluiten op winst door Van Barneveld
Op vrijdag 2 januari wordt de laatste wedstrijd van de kwartfinale van het PDC dartstoernooi gespeeld tussen Bunting en Van Barneveld. Bunting lijkt met een notering van 1.55 favoriet te zijn bij de bookmakers en hier liggen kans voor degene die met het wedden op darts toch wat extra geld wil verdienen. De notering voor winst door Van Barneveld staat hier namelijk op 2.40 en dat is een aardige quote om op in te zetten. Naast de drie Nederlanders wordt er nog een wedstrijd in de kwartfinale gedart tussen Wright en Anderson en deze wedstrijd zal op 1 januari na de wedstrijd tussen Van Gerwen en Thornton worden gespeeld. De noteringen hiervoor laten zien dat Anderson toch wel de favoriet is met een quote van 1.42 en een quote van 2.80 voor Wright. Bekijk alle mogelijke inzetten voor de kwartfinales darten maar eens op je gemak bij Bwin en plaats een weddenschap op je favoriete dartspeler, van wie jij denkt dat die de meeste kans maakt om het WK PDC darttoernooi te winnen.

No related posts.

Previous post:

Next post: