Laatste competitieronde en KNVB bekerfinale

by admin on 8 mei 2013

knvb-bekercompetitieAjax is inmiddels de kampioen geworden van het voetbalseizoen 2012-2013 en Willem II is rechtstreeks gedegradeerd, maar er rest nog wel één laatste competitieronde in de Eredivisie, waar uiteraard volop op gewed kan worden. Sport wedden op de laatste competitieronde in de Eredivisie betekent overigens niet dat er niet meer op het voetbal in Nederland gewed kan worden, want na de laatste competitieronde volgt er nog een korte competitie tussen een aantal clubs in de Eredivisie om kans te maken op deelname aan het Europees voetbal. Komend weekend wordt echter eerst de laatste competitieronde gespeeld en daar kunnen nu alvast weddenschappen voor worden afgesloten bij de bekende online bookmakers als ComeOn en Unibet. Daarnaast is het natuurlijk ook nog mogelijk om te voetbal voorspellingen te maken op de wedstrijd die voor de KNVB beker gespeeld wordt.

Wie gaat de KNVB beker winnen?

Het snel geld verdienen op de wedstrijd met als inzet de KNVB Beker is spannend, want het gaat namelijk om de finalewedstrijd die op 9 mei om 18.00 uur gespeeld zal worden in het voetbalstadion De Kuip in Rotterdam. De finale zal gespeeld worden tussen AZ Alkmaar en PSV Eindhoven. Aangezien PSV de landstitel aan de neus voorbij heeft zien gaan en toch graag het seizoen met een prijs wil afsluiten, kan er bij het sport wedden worden ingezet op winst voor PSV. Evengoed kan de keuze op winst voor AZ Alkmaar vallen, want het blijft natuurlijk de vraag wie komende donderdag als winnaar uit de strijd komt. Het voorspellen van de winnaar van de wedstrijd en dus van de KNVB Beker is een van de sportweddenschappen, maar er kunnen ook nog vele andere weddenschappen geplaatst worden voor deze bekerfinale.

Einduitslag voorspellen van bekerfinale

Het afsluiten van weddenschappen voor de bekerfinale tussen AZ en PSV kan onder meer bij Unibet Wedden. Als je denkt dat AZ de beker gaat winnen, dan kan dat je aardig wat geld opleveren als deze voorspelling uitkomt. De notering van AZ op winst staat bij Unibet namelijk op 3.15 en deze online bookmaker gaat er dan ook vanuit dat PSV de winnaar van de KNVB beker zal worden. PSV staat daarvoor op een quote van 1.32 genoteerd. Voor deze bekerwedstrijd kan er bij het voorspellen van de winnaar natuurlijk niet op een gelijkspel worden gegokt, maar dat kan wel bij de andere beschikbare weddenschap waar de noteringen gelden voor het einde van de wedstrijd nadat er negentig minuten zijn gespeeld.

In dat geval kan er wel op een gelijkspel worden gegokt met een notering van 3.75. Er zijn nog veel meer weddenschappen beschikbaar, zoals de Correct Score weddenschap, waarbij je dus de einduitslag kunt voorspellen met het juiste aantal doelpunten voor beide clubs. Met deze manier van sport wedden kun je nog veel meer geld verdienen dan het voorspellen van wie de winnaar van de beker wordt. Hoe hoger de uitslagen in het voordeel van AZ des te hoger de notering uitvalt die voor het aantal doelpunten staat. Bekijk zelf het overzicht van weddenschappen maar eens en zet meteen je geld in.

No related posts.

Previous post:

Next post: