Ladbrokes PDC WK 2013 is van start gegaan!

by admin on 19 december 2012

bwin-wed-op-dartsWedden op darten is weer eens wat anders dan het plaatsen van een weddenschap op voetbalwedstrijden in de Eredivisie of in andere landen van Europa. Iedereen kan wedden op darten en met een beetje kennis van zaken, kan er ook nog veel geld aan verdiend worden. Liefhebbers van het spelletje kennen natuurlijk de kanshebbers bij naam en kunnen daar bij het wedden op anticiperen, maar ook als je minder bekend bent met deze topsport, is het leuk om weddenschappen af te sluiten en de wedstrijden op televisie te volgen. Het online wedden op darts kan bij alle bekende bookmakers, zoals Unibet Wedden en Bwin, waarbij je uiteraard wel een account moet hebben of er één moet aanmaken om voor echt geld te kunnen wedden.

Ladbrokes PDC WK 2013

Het Ladbrokes PDC WK 2013 is van start gegaan op 15 december, maar duurt nog tot en met 3 januari 2013. Spelers krijgen slechts één kans om te winnen, want als een wedstrijd wordt verloren, is het meteen koffers pakken en naar huis. Of nog even blijven kijken hoe de andere topspelers het ervan afbrengen. Dit toernooi is het jaarlijkse hoogtepunt voor de dartspelers en alle toppers komen hier spelen op het wereldkampioenschap. In totaal doen er 72 spelers mee aan het toernooi en is er een prijzenpot te verdelen van een miljoen pond. De laatste twee jaren heeft de darter Adrian Lewis de titel op zijn naam geschreven, maar de absolute winnaar van dit toernooi is de wereldtopper Phil Taylor. Deze darter wist het toernooi maar liefst dertien keer op zijn naam te schrijven en natuurlijk is er ook een Nederlander, die de titel heeft gewonnen. Raymond van Barneveld wist in 2007 de wereldtitel te bemachtigen. Het dartstoernooi wordt al jaren achter elkaar in Londen gehouden in het Alexandra Palace, dat elke wedstrijd vol zit met enthousiaste dartfans.

Dart weddenschappen

De komende weken kunnen de liefhebbers van darten volop weddenschappen plaatsen, want er worden veel wedstrijden gespeeld in Londen. Op RTL 7 kun je de wedstrijden die live worden uitgezonden prima volgen. Inmiddels hebben een aantal Nederlanders hun wedstrijd erop zitten. Voor Co Stompé is het toernooi al afgelopen, want hij verloor de wedstrijd. Traditiegetrouw verdwijnt Stompé niet meteen uit beeld, want bij het verlaten van dit toernooi is Co bijna altijd aanwezig in de studie om commentaar te geven op de wedstrijden van het toernooi. Barneveld heeft de eerste wedstrijd moeiteloos gewonnen en lijkt een degelijke kanshebber te zijn om ver te komen in het toernooi. De dart weddenschappen kunnen geplaatst worden via Bwin of Unibet Wedden, waarbij er niet alleen per wedstrijd een weddenschap kan worden afgesloten, maar ook op de toernooiwinnaar. De noteringen van alle dart wedstrijden waar een weddenschap voor kan worden afgesloten staan overzichtelijk op de website van Unibet Wedden en Bwin vermeld. Je kunt uiteraard met het gewonnen geld van de eerste weddenschap steeds verder gaan wedden, zodat jij uiteindelijk ook een van de winnaars van het Ladbrokes PDC Wereldkampioenschap 2013 zult zijn.

No related posts.

Previous post:

Next post: