Le Tour de France 2013 wedden promotie bij Unibet

by admin on 12 juli 2013

le-tour-de-franceDe Tour de France is in volle gang en de eerste bergen zijn alweer genomen en is dus ook het wedden op wielrennen van start gegaan! Op dit moment is nog lang niet duidelijk wie de uiteindelijke winnaar wordt, maar Froome lijkt goede kansen te maken. Er komen echter nog zware bergetappes aan en dus is het maar de vraag of de voorsprong van de leider in de gele trui behouden blijft. In elk geval zijn er op het gebied van sport wedden volop mogelijkheden om op de Tour de France weddenschappen af te sluiten en is er door Unibet zelfs een leuke promotie aan gekoppeld. Wie nog niet eerder op de Tour de France een weddenschap heeft afgesloten kan deze promotie wellicht aangrijpen om dat alsnog te doen, want er kunnen vele extra geldprijzen worden gewonnen.

Le Tour de France 2013

Tour 2013 is de naam van de promotie die Unibet heeft georganiseerd en deelname is mogelijk door de eigen gebruikersnaam in te voeren op de betreffende Tour 2013 pagina van Unibet. Wie mee doet en weddenschappen plaatst op de Tour de France kan punten verdienen en wie de meeste punten tijdens deze promotie verdient, wint de hoogste geldprijs. Om het aantal punten toe te kennen wordt er gebruik gemaakt van een bepaalde formule. Als je bijvoorbeeld een weddenschap plaatst van 10 euro dat Johnny Hoogerland een etappe wint met een quote van 8,5 zoals gisteren mogelijk was, dan worden er 170 punten toegekend. De formule luidt dan 10 keer 8,5 keer 2 is 170 punten. Er kunnen natuurlijk meerdere weddenschappen op de Tour 2013 worden afgesloten, zodat er veel punten verdiend kunnen worden en de kans op een hoge positie in het klassement groter wordt.

Prijzengeld Tour 2013

Er is een leuk bedrag aan prijzengeld beschikbaar gesteld voor de promotie Tour 2013 en de winnaar krijgt dan ook een bedrag van 500 euro toegekend. Het prijzengeld wordt verdeeld over de eerste dertig plaatsen van de promotie Tour 2013. De tweede plaats wordt beloond met een bedrag van 350 euro en de derde plaats ontvangt 250 euro. Daarna lopen de bedragen verder omlaag naar 150 euro voor de vierde plaats en 100 euro voor de vijfde plek. Plaats zes tot en met tien ontvangen een bedrag van 50 euro en de plaatsen daarna tot en met twintig krijgen 30 euro. Wie op een van de plekken tussen plaats 21 tot en met 30 terechtkomt, krijgt nog een bedrag van 10 euro. Al het prijzengeld wordt in de vorm van een bonus uitgekeerd, zodat spelers wel met de bonusvoorwaarden rekening moeten houden die Unibet vastgesteld heeft. Het plaatsen van weddenschappen op de etappes in de Tour de France of andere tour weddenschappen bieden veel kansen op het maken van winst. Door mee te doen aan de promotie Tour 2013 worden er extra kansen gecreëerd op het winnen van geld. Bekijk alle mogelijke sportweddenschappen maar eens die de Tour de France te bieden heeft en vergeet niet voor het plaatsen van een weddenschap je aan te melden voor de Tour 2013 promotie.

No related posts.

Previous post:

Next post: