Leuk geld verdienen op de halve finale van de Champions League

by admin on 29 april 2014

live-wedden-unibetHet wordt vanavond en volgende spannend tijdens de halve finale die gaat plaatsvinden tussen Real Madrid en Bayern München. Deze week speelt Real Madrid eerst de thuiswedstrijd en volgende week kan de Duitse club in de return profiteren van het thuisvoordeel. De andere halve finale voor de Champions League is gisteren gespeeld tussen Atletico Madrid en Chelsea. Voor nu zijn de ogen echter gericht op de wedstrijd van vanavond en daar kunnen weer leuke weddenschappen of worden afgesloten. Bij Unibet staan alle noteringen voor vanavond al vast, maar je kunt natuurlijk ook wachten tot de wedstrijd begint en dan spannende momenten beleven tijdens het live wedden.

Real Madrid tegen Bayern München

Het wordt zeker een spannende wedstrijd vanavond, want er staat veel op het spel Bayern München is onlangs in Duitsland al landskampioen geworden en komt ook in de finale voor de Duitse beker te staan. Real Madrid heeft de beker vorige week de Copa del Rey gewonnen tegen Barcelona en dat smaakt natuurlijk naar meer. De kansen voor Real Madrid om kampioen te worden in Spanje zijn nog niet verkeken, want er is nog een strijd gaande tussen drie clubs. Ook Barcelona en Atletico Madrid maken nog kans om kampioen te worden. Er staat vanavond in elk geval veel op het spel vanavond en jij kunt van de gelegenheid gebruikmaken om weddenschappen af te sluiten.

Wedden op wedstrijd Real Madrid – Bayern München

Als er naar de noteringen bij Unibet Wedden wordt gekeken, dan lijkt de favorietenrol enigszins voor Real Madrid weggelegd. Wedden op winst voor Real Madrid levert een notering op van 2.40. Als je denkt dat Bayern München gaat winnen, dan kun je met een notering van 2.95 rekening houden. De meeste winst valt te behalen als je gaat wedden op gelijkspel. In dat geval staat de quote op 3.55 en dat levert toch een behoorlijke winstmarge op als je daar de weddenschap op afsluit.

Return volgende week

Volgende week vindt de return tussen Bayern München en Real Madrid plaats op 29 april en zal de wedstrijd tussen Chelsea en Atletico Madrid op woensdag 30 april worden gespeeld. Daar zijn op dit moment ook al noteringen van bekend, zodat je eventueel een gecombineerde weddenschap kunt afsluiten. Je kunt nu bijvoorbeeld al wedden op welke club er door zal gaan. Ook daar zijn interessante noteringen voor beschikbaar. Als je nu een weddenschap afsluit dat Real Madrid door zal gaan, dan staat daar een notering voor van 2.35. De kans dat Bayern München doorgaat wordt groter geacht op dit moment, want daar staat de notering voor op 1.60. Je kunt natuurlijk ook de wedstrijd van vanavond combineren het wedden op wedstrijden in de Eredivisie die komend weekend gespeeld worden. Ajax heeft ook dit weekend weer de mogelijkheid om kampioen te worden, maar dan moet er wel een zege worden behaald. Er zijn nog tal van andere weddenschappen mogelijk die gecombineerd kunnen worden. Kijk voor een overzicht van de noteringen en weddenschappen maar eens op de website van Unibet casino.

No related posts.

Previous post:

Next post: