Live sport wedden en mobiel kijken via Unibet TV

by admin on 18 maart 2013

live-wedden-unibetSport wedden wordt bij Unibet nog leuker en niet alleen omdat de sectie Wedden een complete metamorfose heeft ondergaan. Het is namelijk tegenwoordig ook mogelijk om op je iOS smartphone of op je iPad wedstrijden te volgen via Unibet TV. Om de beschikbare wedstrijden te kunnen volgen moet je wel geld op je account bij Unibet hebben staan en natuurlijk over een connectie met internet te beschikken. Het aanbod van wedstrijden die je via Unibet Mobile kunt kijken is groot, waarbij het grootste aantal wedstrijden overigens te vinden is in de verschillende voetbalcompetities. Overal waar je bent heb je dus vanaf nu de mogelijkheid om live wedstrijden te volgen via Unibet TV op je iOS smartphone op iPad en dat maakt het sport wedden nog interessanter. Zeker als je ook nog besluit om live weddenschappen te plaatsen. Overigens geldt voor Android gebruikers dat deze binnenkort ook van deze speciale service gebruik kunnen maken.

Wedstrijden mobiel kijken

Wie vooraf online sportweddenschappen heeft geplaatst op wedstrijden, maar deze niet thuis kan volgen, kan voortaan de iPad of iOS smartphone gebruiken om de wedstrijden te volgen. Op het gebied van voetbal worden de meeste wedstrijden aangeboden, variërend van de internationale vriendschappelijke wedstrijden tot de Liga Sagres in Portugal en van de Asian Champions League tot de Copa Sudamericana. De complete lijst met voetbalcompetities en toernooien die via Unibet TV mobiel gevolgd kunnen worden zijn te vinden op de website van Unibet. Naast voetbal kunnen er ook tenniswedstrijden mobiel worden bekeken, zoals de wedstrijden tijdens de US Open, WTA Premier,WTA International, ATP 250 Series en e de ATP Challenger. Wie fan is van basketbal kan daar niet alleen weddenschappen voor afsluiten op bepaalde wedstrijden, maar ook naar de wedstrijden kijken. Bijvoorbeeld naar de NBL, VTB League en naar de PBA. Ook leuk om te volgen zijn de dartwedstrijden die worden uitgezonden in het kader van de Champions League Darts.

Live sport wedden acties

Unibet heeft nog altijd een aantal live wedden acties lopen, waar spelers gebruik van kunnen maken. Wie geld inzet op de wedstrijden in de Champions League en verliest kan het ingezette geld terugontvangen op het moment dat de uitslag van de betreffende wedstrijd op 0-0 is uitgekomen. Dat betekent dus wedden op sport met een lager risico, want er bestaat natuurlijk altijd een mogelijkheid dat er niet gescoord zal worden. Een andere actie op het gebied van sport wedden is dat er 50 euro aan bonus in het vooruitzicht wordt gesteld aan nieuwe spelers die zich aanmelden. De welkomstbonus van 50 euro wordt verstrekt na aanmelding en nadat er een storting is gedaan. Aanmelden bij Unibet gaat heel eenvoudig, want er wordt gevraagd om persoonlijke gegevens in te vullen. Ook kan het nieuwe lid zelf een gebruikersnaam kiezen. Nadat het geld is gestort wordt de welkomstbonus uitgedeeld en kan deze uiteraard worden ingezet op de leukste wedstrijden die er in het verschiet liggen. Maak een combinatie van weddenschappen om meer geld te winnen of zet het geld in op één wedstrijd die je bijvoorbeeld mobiel gaat volgen.

No related posts.

Previous post:

Next post: