Live wedden op Nederland – Costa Rica en andere kwartfinales

by admin on 2 juli 2014

elftalBij Unibet zijn de noteringen voor de eerste kwartfinales van het WK in Brazilië al bekend en behoort sport wedden voorafgaand aan de wedstrijden tot de mogelijkheden. Natuurlijk kan er volop worden ingezet op de kwartfinale die tussen Nederland en Costa Rica gespeeld zal worden, maar op vrijdag zullen eerst twee andere wedstrijden in de kwartfinales worden afgewerkt. De eerste wedstrijd zal op vrijdag 4 juli gespeeld worden tussen Frankrijk en Duitsland. Later op de avond zal de spannende wedstrijd tussen Brazilië en Colombia volgen. Een dag later speelt het Nederlands elftal om 22.00 uur tegen Costa Rica.

Live op sport wedden gedurende eerste kwartfinales

live op sport wedden kan nu al voor de eerste wedstrijden in de kwartfinale die vrijdag gespeeld gaan worden. De strijd tussen Frankrijk en Duitsland zal spannend worden en dat is ook af te leiden uit de noteringen. Frankrijk staat namelijk bij winst op een quote van 3.00 en Duitsland staat voor winst op een notering van 2.35. Er lijkt dan ook een licht voordeel voor het Duitse team volgens de noteringen. Na de reguliere speeltijd kan er uiteraard sprake zijn van een gelijkspel en wie daar op wil sport wedden, kan met een notering van 3.40 rekening houden.

Een weddenschap op de eerste wedstrijd in de kwartfinale kun je prima combineren met de wedstrijd die daarna volgt tussen Brazilië en Colombia. Daar lijken de kaarten volgens Unibet al enigszins geschud te zijn, want volgens de quotes is het de verwachting dat Brazilië gaat winnen. Een quote van 1.85 is van toepassing op winst voor Brazilië en bij Colombia staat deze notering op 4.5. De verwachting volgens de noteringen is dat Colombia gaat verliezen, maar de wedstrijd moet nog gespeeld worden en het kan alle kanten op gaan. Wedden op gelijkspel levert een notering op 3.60.

Wedden op Nederland tegen Costa Rica

Het Nederlands elftal heeft vier wedstrijden gewonnen op het toernooi in Brazilië en de verwachting is dat ook Costa Rica verslagen zal worden. De wedkantoren denken er in elk geval wel zo over, want wie gaat sport wedden op winst voor Nederland zal niet een spekkoper worden. De notering voor winst staat op 1.48 voor Nederland. Wedden op winst voor Costa Rica kan dan ook wat meer opleveren, want daar staat een notering op van 7.50. Een gelijkspel is mogelijk, waarbij rekening gehouden kan worden met een quote van 4.10.

Dat biedt nog wel uitzicht op de mogelijkheid om een leuk geldbedrag te winnen. Het is lastig om in te schatten wie de eerste wedstrijd van de kwartfinales zal winnen, zodat daar een risico ligt. Wie minder risico wil nemen, kan besluiten om te wedden op Brazilië en in de weddenschap winst voor Nederland mee te nemen. Op die manier is de winst misschien niet het grootst, maar wordt volgens de noteringen en de online wedkantoren wel het minste risico genomen. Ontdek zelf de andere noteringen voor de kwartfinale en vergeet niet dat het ook mogelijk is om live te wedden op het WK.

No related posts.

Previous post:

Next post: