Live wedden op sport bij Unibet met kans op extra geldprijzen

by admin on 19 april 2013

sportweddenschappen-unibetUnibet heeft op het gebied van live sport wedden een nieuwe promotie georganiseerd in de vorm van het Live Betting Championship. Iedereen kan er aan meedoen en zijn naam in de Hall of Fame vermeld zien worden als de resultaten tot de beste behoren. Uiteraard is er prijzengeld verbonden aan het Live Betting Championship en is er een totale prijzenpot beschikbaar van 20.000 euro. Degene die de winnaar wordt kan rekenen op de hoogste prijs en die bedraagt maar liefst 7.500 euro. Om mee te doen met de actie van live  wedden moet elke speler zich wel aanmelden voor het Live Betting Championship via de opt-in optie op de betreffende promotiepagina. Door je username op te geven doe je automatisch mee met het live wedden op sporttoernooien.

Kwalificatieronde live sport wedden toernooi

Het live sport wedden toernooi beslaat een lange periode, want er worden gedurende verschillende weken kwalificatieronden gehouden. De eerste kwalificatieronde is gestart op 15 april en de laatste kwalificatieronde is op 12 mei afgelopen. Elke week worden de top vijf spelers van het toernooi uitgenodigd om aan het einde mee te doen aan de finale van het sport wedden toernooi. Het enige wat je hoeft te doen om hoog te eindigen is door live weddenschappen te plaatsen op je favoriete sportwedstrijd of sportevenement. Met het plaatsen van de live weddenschappen kun je punten verdien en hoe meer punten je hebt verdiend des te hoger je op de ranglijst van het toernooi komt te staan. Lukt het de ene week niet, dan kun je een volgende week gewoon weer meedoen met de volgende kwalificatieronde. Doordat er elke week vijf spelers zich kwalificeren voor de finale en er vier weken kwalificatierondes worden gehouden, zal de finale met twintig spelers worden gespeeld.

Weddenschappen winnen

Door live weddenschappen te plaatsen en aan het toernooi mee te doen maak je kans op extra geldprijzen. Je krijgt punten toegekend als je een weddenschap hebt gewonnen en dus niet als je een weddenschap hebt verloren. De formule voor het toekennen van de punten bij gewonnen weddenschappen is na te kijken op de promotiepagina van Unibet. Het is natuurlijk wel zo dat iemand die meer weddenschappen plaatst en er meer wint ook een hogere positie op de ranglijst kan halen. In dat opzicht heb je zelf deels de hand in het behalen van een hoge positie om je te kwalificeren voor de finale van het Live Betting Championship. Tijdens de finale krijgen de deelnemers elk 100 euro om live weddenschappen te plaatsen tijdens een ‘5 uur marathon’ die op zondag 19 mei zal worden gehouden. De speler die aan het einde van deze marathon het meeste geld heeft gewonnen met het plaatsen van live weddenschappen wordt tot de winnaar van het toernooi uitgeroepen. Spelers moeten tijdens de finale in elk geval een minimaal aantal van dertig live weddenschappen plaatsen. De eerste tien spelers krijgen een geldprijs na afloop van de spannende finalen van het sport wedden toernooi.

No related posts.

Previous post:

Next post: