Live wedden op sportwedstrijden bij Bwin

by admin on 19 oktober 2013

bwin-sport-weddenIedereen die ervan houdt om live te wedden op sportwedstrijden kan zich de komende tijd extra uitleven bij Bwin, want er is weer een live wedden kampioenschap georganiseerd. Alle leden hebben de mogelijkheid om mee te doen, maar moeten zich wel even officieel aanmelden voor de Bwin Live Betting Championship. Het gaat om de kwalificaties voor de exclusieve finale die in de maand december in Riga zal worden gehouden. De spelers die zich kwalificeren krijgen een deal van 2.250 euro om de finale mee in te gaan en maken daarmee kans op het winnen van de hoofdprijs van het live wedden kampioenschap in Riga. Aanmelden kan via de opt-in regeling door de eigen gebruikersnaam in te vullen en vervolgens natuurlijk live weddenschappen te gaan plaatsen met als doel als beste uit de bus te komen.

Live weddenschappen plaatsen

Het live wedden kampioenschap bestaat uit twee delen, namelijk uit de kwalificatieronden en uit de finale die in Riga wordt gehouden in de maand december. De rondes voor de kwalificatie voor de uiteindelijke finale worden gehouden in de periode van 14 oktober tot 10 november. De spelers in de top tien zullen een reis naar Riga winnen en ontvangen de nieuwste iPad, die gebruikt zal worden om de finale van het live wedden kampioenschap te gaan spelen. Tijdens de kwalificatie is het de bedoeling om live weddenschappen te plaatsen op sportwedstrijden naar keuze en daarmee zoveel mogelijk punten te vinden. Elke dag wordt er een overzicht getoond van de spelers die in de top 100 staan. Daarvoor wordt een formule gehanteerd die terug te vinden is op de promotiepagina van het live wedden kampioenschap. Wie bijvoorbeeld 10 euro inzet voor een live weddenschap met een totale notering van 5.50 zal volgens de formule een totaal van 165 punten winnen. Degene die zich heeft aangemeld voor het live wedden kampioenschap moet zich er van bewust zijn dat alle winnende live weddenschappen meetellen voor een plaats op de ranglijst.

Live wedden en punten scoren voor de finale

Live wedden in de periode van de kwalificaties levert meer punten op als er meer live weddenschappen worden geplaatst op sportwedstrijden. De verzamelde punten hebben een rechtstreekse invloed op de positie op de ranglijst van het live wedden kampioenschap. De tien beste spelers krijgen elk een pakket ter waarde van 2.250 euro. De tien spelers verblijven twee dagen in het Radisson Blu Elizabete Hotel en krijgen toegang tot de finale om deel te nemen aan het live wedden kampioenschap. Een vergoeding van 250 euro wordt gegeven en ontbijt en diners zijn bij de reis inbegrepen, Verder kunnen de finalisten naar een spelersfeest en mogen de spelers uiteraard de nieuwste iPad houden. Het enige wat spelers hoeven te doen om naar de finale in Riga te gaan is zoveel mogelijk live weddenschappen te plaatsen en zorgen dat er punten gescoord worden. Doe mee aan het live wedden kampioenschap van Bwin en misschien ben jij wel degene die er straks met de hoofdprijs van 8.000 euro vandoor gaat.

No related posts.

Previous post:

Next post: