Maak elke maand kans op prijzen tijdens de Pro League Challenge

by admin on 30 augustus 2013

wedden-op-wielrennenUnibet heeft een geweldige promotie georganiseerd onder de noemer Pro League Challenge voor het seizoen 2013-2014. De voetbalcompetitie in België was het afgelopen seizoen bijzonder spannend, want pas op de laatste speeldag werd bekend wie zich kampioen België mocht noemen. Het werd Anderlecht die er met de titel landskampioen vandoor ging en dat voor de 32ste keer. Voor de voetbalclub Zulte-Waregem was er eveneens sprake van een bijzonder jaar, want deze club kreeg voor het eerst in de geschiedenis toegang tot de Champions League. De Pro League Challenge voor het seizoen 2013-2014 biedt alle spelers van Unibet de mogelijkheid om elke maand weer leuke prijzen te winnen, zoals VIP pakketten, bonussen, voetbalshirts en kaartjes voor een van de wedstrijden in de Jupiler Pro League.

Inschrijven voor promotie Pro League Challenge

Wie ook kans wil maken op een van de leuke prijzen die betrekking hebben op de Jupiler Pro League in België kan zich via Unibet daarvoor inschrijven. Na de inschrijving is het natuurlijk de bedoeling om een van de prijzen te winnen en daarvoor kun je als speler van Unibet Wedden je best doen om zoveel mogelijk punten te verzamelen voor een hoge rangschikking in het klassement. Iedereen die zich ingeschreven heeft kan punten verdienen door te wedden op een van de wedstrijden in de Jupiler Pro Legaue. Er worden tijdens de Pro League Challenge steeds twee klassementsborden bijgehouden. Naast het algemeen klassement is er ook een maandelijks klassement.

Prijzen winnen met sport wedden op Jupiler Pro League

Het maandelijkse klassement voorziet in prijzen als tickets voor voetbalwedstrijden in de Jupiler Pro League en ook maak je kans op het winnen van een VIP pakket voor een specifieke wedstrijd. De spelers die hoog in het maandelijkse klassement komen te staan, maken daarnaast kans op het winnen van een bonus of een voetbalshirt. Het algemeen klassement biedt zicht op het winnen van de hoofdprijs. De spelers die met sport wedden de twee hoogste posities in het algemeen klassement hebben bereikt na afloop van de promotie winnen een Champions League pakket. Dat betekent dus dat de twee spelers op de bovenste plaatsen naar de finale van de Champions League in Lissabon mogen gaan.

Het is eenvoudiger om een prijs in het maandelijks klassement te winnen, want om winnaar te worden van de hoofdprijs moet er uiteraard vaker gewed worden op de wedstrijden in de Jupiler Pro League. Dat betekent dus elke week inzetten en zoveel mogelijk punten verzamelen. De Pro League Challenge promotie loopt vanaf 26 juli 2013 tot en met 16 maart 2014. Dat is dus de periode van het reguliere voetbalseizoen in België. Om punten te verzamelen moet de weddenschap juist voorspeld worden. Op de website van Unibet staat vermeld hoe de berekening van het aantal te winnen punten is samengesteld. Lees deze informatie goed door en meld je daarna aan voor de promotie Pro League Challenge en kijk meteen wat er deze maand te winnen valt.

No related posts.

Previous post:

Next post: