Maak gebruik van de bonussen bij het wedden op sport via Unibet

by admin on 29 maart 2013

wedden-op-voetbal-uniUnibet is bij vele liefhebbers van sport een van de favoriete online wedkantoren om weddenschappen af te sluiten op de meest uiteenlopende sportwedstrijden. Ook het aantrekkelijke welkomstaanbod zorgt ervoor dat er zich elke week een groot aantal nieuwe leden voor het sport wedden bij Unibet aanmelden. Bovendien worden er ook nog regelmatig originele acties voor sport wedden georganiseerd, zoals het terugkrijgen van de inleg bij een bepaalde wedstrijd waarvan de voorspelling niet is uitgekomen. Zowel leden als nieuwe spelers kunnen voor bonussen in aanmerking komen als de keuze valt op het sport wedden via Unibet. Eerst is er de welkomstbonus en daarna kunnen bestaande leden een extra bonus krijgen als zij bijvoorbeeld een vriend ook lid laten worden.

Welkomstbonus

Iedereen die een account open bij Unibet en gaat sport wedden krijgt een welkomstbonus van maximaal 50 euro. Het openen van een account is zo geregeld, want je hoeft maar een paar stappen te volgen om de aanmelding als nieuw lid te realiseren. Als je over een account beschikt als nieuw lid, dan kun je gaan sport wedden met geld, maar dan moet je natuurlijk eerst een storting doen. Dat doe je heel simpel door bijvoorbeeld van iDeal gebruik te maken. Heb je een bedrag gestort voor de eerste keer, dan verdubbelt Unibet dat bedrag tot maximaal 50 euro. Je bepaalt dus zelf hoeveel geld je overmaakt en hoe hoog de bonus dan zal uitvallen. Zodra je geld is gestort staat de bonus ook al tot je beschikking en kun je een selectie maken van alle wedstrijden waar je een weddenschap op wilt plaatsen. Neem rustig de tijd om te kijken wat het oplevert als je een weddenschap plaats, de potentiële winst zal direct zichtbaar zijn, maar je moet de weddenschap eerst nog bevestigen voordat deze definitief is. Kijk dus waar voor jou de beste kansen liggen en plaats dan een weddenschap.

30 euro bonus voor leden

Via de refer a friend methode kunnen leden van Unibet Wedden ook in aanmerking komen voor een leuke bonus. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een vriend of vriendin wijzen op de mogelijkheid om bij Unibet te gaan sport wedden. Je kunt zoveel vrienden aanmelden als je wilt en voor elke vriend die daadwerkelijk gaat sport wedden voor geld bij Unibet krijg jij een bonus van 30 euro. Uiteraard krijgt je vriend ook een bonus en dat betreft de standaard welkomstbonus van maximaal 50 euro. Het hoeft dus weinig moeite te kosten om je vrienden te overtuigen ook lid te worden van Unibet om te gaan sport wedden als er gratis geld in het verschiet ligt. Bovendien kunnen je vrienden natuurlijk geld winnen met het plaatsen van weddenschappen en ligt de financiële drempel om dat te gaan doen erg laag. Op de website van Unibet kun je precies zien wat je moet doen om die 30 euro te ontvangen. Je moet namelijk wel het Refer a Friend programma activeren om uitnodigingen aan je vrienden te versturen.

No related posts.

Previous post:

Next post: