Maak gebruik van de waanzinnige sport promoties van Bwin

by admin on 10 januari 2014

bwin-sport-weddenBij Bwin is het mogelijk om te sport wedden op de meest uiteenlopende sporten en net als Unibet heeft Bwin ook een aantal aantrekkelijke promoties voor spelers die weddenschappen willen afsluiten. Als eerste is er natuurlijk de welkomstbonus, maar deze bonus is alleen toegankelijk voor leden die zich als nieuwe speler registreren. Heb je al een account, dan kun je voor aantrekkelijke sport wedden promoties in aanmerking komen. Zo kunnen er weddenschappen worden afgesloten, waarbij de winst verdubbeld of zelfs verdrievoudigd kunnen worden en zijn er ook mogelijkheden om risicoloos weddenschappen af te sluiten. Op de promotiepagina van Bwin kun je alle actuele promoties vinden, waar je direct gebruik van kunt maken.

Verdubbel of verdrievoudig de winst met sport wedden
De winsten kunnen gemaximaliseerd worden als je meedoet aan de promotie Double and Triple Money special van Bwin. Een single weddenschap geeft je de mogelijkheid om extra bonussen te winnen. Het gaat dan om het sport wedden waarbij je voorspelt wie het eerste doelpunt zal scoren. Win je de geplaatste weddenschap, dan wacht niet alleen de reguliere winst, waar je recht op hebt, maar krijg je extra kansen om een cash bonus te winnen. Scoort de speler waar de weddenschap voor is afgesloten namelijk nog een keer, dan krijg je een bonus en scoort de speler daarna nog een keer, dan wacht er ook nog een bonus.

De cash bonus kun je natuurlijk weer gebruiken om in te zetten op een andere sportwedstrijd. Deze promotie geldt overigens alleen voor door Bwin geselecteerde wedstrijden. De eerste volgende wedstrijd waar deze promotie op van toepassing is, zal op 11 januari worden gespeeld. Het gaat dan om de wedstrijd tussen Hull City en Chelsea in de Premier League. Ook de wedstrijd tussen Manchester United en Swansea City valt onder de promotie en wordt eveneens op 11 januari gespeeld. Op 12 januari zijn er vervolgens ook weer mogelijkheden om op de eerste doelpuntenmaker een weddenschap af te sluiten, zoals tussen Newcastle United en Manchester City.

Zonder risico wedden bij Bwin
Bwin biedt een andere promotie aan, waarbij het mogelijk is om zonder risico te sport wedden. Ook hiervoor geldt dat er door Bwin een aantal wedstrijden geselecteerd worden, waar de promotie op van toepassing is. Je kunt dan geld inzetten op een van de geselecteerde wedstrijden en geld terug krijgen in de vorm van een bonus op het moment dat de weddenschap verloren wordt. De eerstvolgende wedstrijd waarop een dergelijke risicoloze weddenschap kan worden afgesloten is een basketbalwedstrijd in de NBA, die op 8 januari wordt gespeeld.

Zo kan er onder meer een weddenschap worden afgesloten op de wedstrijd tussen San Antonio Spurs tegen de Memphis Grizzlies en tussen Golden State Warriors en Brooklyn Nets. Kijk maar eens op de promotiepagina van Bwin en ontdek welke weddenschappen er zonder risico te lopen afgesloten kunnen worden. Nog geen account? Meld je dan direct aan als nieuwe speler bij Bwin en ontvang een aantrekkelijke welkomstbonus om meerdere keren mee te kunnen sport wedden.

No related posts.

Previous post:

Next post: