Maak gebruik van hoge noteringen eredivisievoetbal!

by admin on 5 november 2014

wedden-voetbalHet is weer zover, want er kan vanavond weer gekeken worden naar spannende wedstrijden in de Champions Legaue. Dat is natuurlijk een prima aanleiding om het volgen van de wedstrijden extra spannend te maken door te wedden op voetbal in de Champions League. Er zijn volop wedstrijden om een keuze uit te maken en er kunnen natuurlijk verschillende weddenschappen worden afgesloten. Een van de wedstrijden die altijd aantrekkelijk is voor Nederlandse voetballiefhebbers is de wedstrijd tussen Ajax en FC Barcelona die vanavond in Amsterdam gespeeld gaat worden. Zo staan er voor vanavond nog een aantal wedstrijden op het programma van de Champions League waar leuke weddenschappen voor afgesloten kunnen worden.

Sport wedden op Ajax tegen Barcelona

Ajax heeft het in de Champions League eerst uit opgenomen tegen Barcelona en ontvangt de Spaanse club nu thuis. De wedstrijd in Barcelona werd verloren en vanavond zal de club uit Amsterdam er alles aan doen om de kansen te keren. In de competitie gaat het Barcelona op dit moment niet helemaal voor de wind en dat creëert wellicht een opening voor Ajax om de strijd aan te gaan. Aan de quotes van Unibet te zien lijkt het alsof de wedstrijd al gespeeld is, want er is bijzonder weinig vertrouwen dat Ajax ook maar enige kans maakt om te winnen. Wie toch geld wil inzetten op winst door Ajax kan in elk geval wel spekkoper worden, want met een notering van 8.50 wordt de inzet vele keren terugverdiend. Het is natuurlijk wel een risico om op winst door Ajax te gokken en wie voor zekerheid kiest kan dan ook inzetten op winst door Barcelona voor een quote van 1.37. Wat wellicht nog interessanter zal zijn, is de mogelijkheid dat er gelijk wordt gespeeld. Daar staat een notering voor van 5.00 en biedt net even wat meer kansen dan bijvoorbeeld Ajax er met de winst van door zal gaan.

Sport wedden op Athletic Bilbao tegen FC Porto

Er zijn vanavond vele wedstrijden in de Champions League waar de ene club een hoge quote kent en de tegenstander een bijzonder lage notering is toegekend. Dat is bij de wedstrijd tussen Atheletic Bilbao tegen FC Porto in ieder geval niet zo. Deze clubs lijken in de Champions League zeker aan elkaar gewaagd te zijn. Athletic Bilbao speelt thuis en staat bij winst op een quote van 2.70. FC Porto staat voor het winnen van de wedstrijd op een notering van 2.65. Deze wedstrijd biedt ook kansen om geld te verdienen met het wedden op een gelijkspel. Als je namelijk op deze wedstrijd inzet op een gelijkspel dan kun je rekening houden met een notering van 3.30. Wil je ook de noteringen van de andere wedstrijden in de Champions League weten die vanavond worden gespeeld, neem dan een kijkje op de website van Unibet.com. Je kunt daar direct toegang krijgen tot alle quotes voor het afsluiten van een weddenschap op een of meerdere wedstrijden van de Champions League. Je krijgt een bonus van 50 euro als je nieuw bent en voor het eerst gaat wedden.

No related posts.

Previous post:

Next post: